Μετά από 40 και πλέον επιτυχημένες παραστάσεις, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, ολοκληρώνουν στο Baraonda music hall, τη μουσική συνάντησή τους, με τίτλο «Ο δικός μου ο δρόμος» στις 29 Ιανουαρίου.

Οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες, θα συνεχίσουν αυτή τη σπάνια και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας συνάντηση, με εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους και 10 εξαιρετικές φωνές, με τις εμφανίσεις τους στο ατμοσφαιρικό Baraonda music hall, θυμίζουν τι σημαίνει ποιότητα στην ψυχαγωγία.

Έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν αλλά και σημερινές επιτυχίες, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, σε ένα κλίμα παρέας, καταχειροκροτούνται από ένα κοινό που απολαμβάνει αυτή τη συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί οι δυο συνθέτες, με το δικό του προσωπικό ύφος ο καθένας, αφηγούνται με τα τραγούδια τους, Πως… Ο δικός τους δρόμος τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.

Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα.

Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Για τα 2 επόμενα Σάββατα 22 και 29 Ιανουαρίου

Baraonda Music Hall

Ώρα έναρξης: 23.00

Τσόχα 43, Αμπελόκηποι

Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης