«ΛΑΪΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ», τιτλοφορείται η μεγάλη συναυλία που θα φιλοξενήσει το θέατρο Φλόκα στην Ολυμπία την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Γιάννη Τζουανόπουλου και την σπουδαία φωνή του Σταμάτη Γονίδη σε τραγούδια που έγραψαν ιστορία.

Σε κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει, αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με άλλους βεβαίως καλλιτέχνες, θα ερμηνεύσει τραγούδια Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Χιώτη, Άκη Πάνου αλλά και Μίκη Θεοδωράκη με την συνοδεία της παιδικής χορωδίας Τυπάλδου, καθώς και τραγούδια του ίδιου του Γιάννη Τζουανόπουλου.
gonidis-afisa
Μια μουσική παράσταση – έκπληξη, με κορυφαίους ερμηνευτές, χορευτές και χορωδούς, ύμνος στο λαϊκό τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σολίστ ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ευριπίδης Νικολίδης, συνθέτης μεγάλων επιτυχιών του Πασχάλη Τερζή και Δ/ντής Ορχήστρας ο Γιώργος Παγιάτης. Τραγουδά επίσης η Ραλλία Χριστίδου. Φιλική συμμετοχή ΛΙΖΕΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ. Επίσης Κώστας Τρινταφυλλίδης, Βασίλης Δήμας, Γρηγόρης Νικολόπουλος.

Στην συναυλία συνοδεύουν ακόμα τους καλλιτέχνες οι κορυφαίοι σολίστες, στο μπουζούκι Μανώλης Καραντίνης και στο κλαρίνο Θανάσης Βασιλόπουλος. Χορεύουν οι Κρητικοί Γιώργος και Γιάννης Μεγαλακάκης.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, ένα ανθολόγιο τραγουδιών από τα λαϊκά φεγγάρια, που έχουν επιμεληθεί μαζί με τον Γιάννη Τζουανόπουλο όλοι οι καλλιτέχνες με πολύ αγάπη και μεράκι και βεβαίως με πάρα πολλές πρόβες. Είναι σίγουρο ότι ο Σταμάτης Γονίδης με την μεγάλη φωνή του, θα μας εκπλήξει σε αυτό το λαϊκό, μουσικό οδοιπορικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μια καριέρα γεμάτη χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, τραγούδια που έχει τραγουδήσει όλη Ελλάδα, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες, ο Σταμάτης Γονίδης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της σύγχρονης δισκογραφίας.

gonidis-prova3
gonidis-prova2 Πηγή: proini.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης