Η Άντζελα Δημητρίου στο Vox!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 12:43
Η Άντζελα Δημητρίου στο Vox!
Η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε μέχρι το πρωί και απόλαυσε τις επιτυχίες του Πάνου Καλίδη, του Χρήστου Μενιδιάτη και της Στέλλας Καλλή στο νυχτερινό κέντρο «Vox», όπου εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και ξεσηκώνουν τη νυχτερινή Αθήνα με πολύ κέφι και γνήσιο λαϊκό τραγούδι!

Η Άντζελα Δημητρίου, εμφανώς ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση, δέχθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει παρέα με τον Χρήστο Μενιδιάτη πολλές από τις μεγάλες της επιτυχίες. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαμώνες δεν σταμάτησαν λεπτό να τη χειροκροτούν και ο λουλουδοπόλεμος δεν είχε τελειωμό!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή στο VOX και μας υπόσχονται έναν χειμώνα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση με την καλύτερη παρέα για ξεφάντωμα και πραγματική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα με ωραίες φωνές, γεμάτο ταλέντα και λάμψη κατακτά για δεύτερη σεζόν τη νυχτερινή διασκέδαση, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και παίρνοντας και φέτος την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή μάς υποδέχονται στο VOX κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι πρωίας!

Vox: Ιερά Οδός 16, τηλ: 210 3411000.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 13:32