Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής στο φουαγιέ του «Παλλάς»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 12:35
Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής στο φουαγιέ του «Παλλάς»
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 21:00

«Rainbows, Moons and Bicycles»

Ένα πρόγραμμα πιάνο - φωνή, αφιέρωμα στο χθες και το σήμερα του αγγλόφωνου ερωτικού (κι όχι μόνο) τραγουδιού.

Μια απρόβλεπτη μουσική έκπληξη μας περιμένει στο φουαγιέ του θεάτρου «Παλλάς» το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο που γνωρίζουν κι αγαπούν πολύ: τον κόσμο του αγγλόφωνου ερωτικού (και όχι μόνο) τραγουδιού, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική, η μοναδική Έλλη μάς ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε και ζούμε και, μαζί με τον δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή στο πιάνο, μας προκαλούν συνεχώς να θέλουμε να λικνιστούμε στους ρυθμούς των τραγουδιών τους.

Με όχημα ένα σπασμένο ποδήλατο (Broken Bicycles, Tom Waits) πετάμε έως το ουράνιο τόξο του Μάγου του Οζ (Somewhere Over The Rainbow) και στο τέλος της ημέρας απολαμβάνουμε το γεμάτο φεγγάρι που φωτίζει το απέραντο ποτάμι (Moonriver Breakfast at Tiffany’s).

The man I love του George Gershwin, το παραμυθένιο Nature Boy, τραγούδια των Cole Porter, Leonard Cohen, Van Morrison, τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει και συγκινήσει, συνυπάρχουν με αυτά μιας νεότερης γενιάς τραγουδοποιών, όπως του Rufus Wainwright και του Jamie Cullum, αλλά και της δικής μας Monika. Φυσικά απ’ αυτήν την εκλεκτή παρέα δεν θα μπορούσε να λείψει το Summertime in Prague του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ - CRICOS

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20€, 15€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 13:00