Για ακόμα μια χρονιά το Box club Athens, τo αγαπημένο μαγαζί της Αθήνας, βρίσκεται και πάλι κοντά στο κοινό έχοντας στη σκηνή του τις Μέλισσες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το γνωστό club που, ομολογουμένως, είχε λείψει πολύ από τη νυχτερινή Αθήνα, βρέθηκε πέρσι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού μετά από 2 χρόνια αποχής επέστρεψε δυναμικά για να ταράξει τα νερά στο μουσικό τοπίο του κέντρου.

Η σεζόν 2015- 2016 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία κι έτσι η νέα σεζόν βρίσκει και πάλι το club με το αγαπημένο συγκρότημα να συνεχίζουν μαζί προσφέροντας ποιοτικές μουσικές βραδιές με τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο. Λίγο πριν τις γιορτές και συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν, κάτι που αναμένεται να αποτελέσει κανόνα και τη φετινή σεζόν στην πιο εκρηκτική συνεργασία της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και 8 χρόνια που βρίσκονται στον χώρο της μουσικής έχουν σταθερά ανοδική πορεία. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι Μέλισσες έχουν καταφέρει να αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και να φιγουράρουν μέσα στα πιο εμπορικά ονόματα της εποχής. Φυσικά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε τους δίσκος τροφοδοτεί τα ραδιόφωνα με μεγάλες επιτυχίες και χρόνο με τον χρόνο έχουν αποκτήσει εκατοντάδες φανατικούς ακροατές που παρευρίσκονται σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση. Έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου και έχουν βρεθεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές όμως από την περασμένη σεζόν φαίνεται πως βρήκαν τον χώρο που τους πάει πολύ.

Box club Athens και Μέλισσες συνέδεσαν τα ονόματά τους και μέσα σε αστραπιαίο χρόνο έγιναν το αχτύπητο δίδυμο της πόλης. Η φετινή σεζόν τους βρίσκει και πάλι μαζί και κάθε Παρασκευή και Σάββατο βάζουν φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση με το πιο δυνατό live clubbing της πρωτεύουσας.

Το κέντρο της Αθήνας έχει στο ενεργητικό του και πάλι το πιο επιτυχημένο νυχτερινό club των τελευταίων ετών. Μετά από 2 χρόνια αποχής αλλά και απαίτηση των φανατικών θαμώνων του, την περασμένη σεζόν επέστρεψε δυναμικά. Έχοντας ανακαινιστεί πλήρως και διαθέτοντας πλέον συστήματα τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά τον ήχο και τη μουσική, το Box club Athens, όπως είναι το νέο του όνομα αποτελεί ξανά τον πιο δημοφιλή προορισμό διασκέδασης της πόλης.

Το μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 130 έγινε γνωστό στο παρελθόν με ονόματα όπως Venue και W και έγραψε τη δική του πορεία. Από πέρσι επέστρεψε ακόμα πιο δυνατά για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα κάνοντας μια άκρως επιτυχημένη επιλογή για το stage του. Οι Mέλισσες πραγματοποίησαν μια εκπληκτική χρονιά και φυσικά συνεχίζουν με φόρα και φέτος δίνοντας ραντεβού με το κοινό τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης