Οι Onirama στα εγκαίνια του The Christmas Factory

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 17:25
Οι Onirama στα εγκαίνια του The Christmas Factory
Τα εγκαίνια της πιο μεγάλης και παραμυθένιας Xριστουγεννιάτικης γιορτής του «The Christmas Factory» θα ξεκινήσουν από το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου και θα φτάσουν στο ζενίθ τους το απόγευμα με ένα εντυπωσιακό live των Onirama.

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην σκηνή του The Christmas Factory, στην «Τεχνόπολις», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του μεγάλου χριστουγεννιάτικου event.

Οι Onirama, με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη, θα προσφέρουν δυνατά vibes στο κοινό με φόντο το παραμυθένιο σκηνικό της πιο μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής της πόλης που θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Χρυσός Χορηγός του The Christmas Factory είναι τα μπισκότα Παπαδοπούλου, η πιο αγαπημένη γλυκειά συνήθεια γενιών και γενιών καταναλωτών.

Μέγας Χορηγός του The Christmas Factory είναι η Coca Cola, η πιο δροσερή και αγαπημένη απόλαυση για πάνω από 120 χρόνια.

Το ”The Christmas Factory” υποστηρίζει έμπρακτα το σύλλογο «Φλόγα» και τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Καλώς ήρθατε στο υπέρλαμπρο γιορτινό σκηνικό του “The Christmas Factory”!

Tιμή εισόδου: 4 ευρώ.

Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518
press@athens-technopolis.gr
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

www.thechristmasfactory.gr
facebook.com/XmasFactoryGR

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 17:29