Οι Βeggar’s Blues Diary ταξιδεύουν!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, 13:26
Οι Βeggar’s Blues Diary ταξιδεύουν!
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, οι Beggar's Blues Diary έρχονται δυναμικά την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 στο ξενοδοχείο Μαύρο Λιθάρι στη Σαρωνίδα.

Η καλοκαιρινή τους περιοδεία ξεκίνησε από τις αρχές Ιουλίου, με διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα. Έχοντας κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι σήμερα σε κάθε τους εμφάνιση, έρχονται να σφραγίσουν ένα νέο κοινό που πραγματικά αξίζει να τους απολαύσει, να τους γνωρίσει και φυσικά είχε την επιθυμία να τους δει ζωντανά.

Tο power trio, έχοντας στις βαλίτσες του τους γνώριμους, δυνατούς ήχους και με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό τους, ερμηνεύει τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά «Back to Basics...» που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια «Dove» και «The River» να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό και τα βίντεό τους να τα απολαμβάνουμε από τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος, Κύπρου και ομογένειας.

Το playlist τους, που περιλαμβάνει εκτός από τα δικά τους τραγούδια και διασκευές κομματιών, όπως των «Mississippi Queen» (Mountain), «Rocking in a free world» (Neil Young), «You'de better run» (Motorhead) κ.ά., δείχνει ξεκάθαρα τη μουσική τους καταγωγή!

It's a ROCK n ROLL-BLUES SUMMER!

DJ SET by CHRIS-CHRIS and STARTS at 14.00 and LIVE SHOW STARTS at 18.00.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, 13:45