Μήπως φέτος ήσασταν κακά παιδιά και φοβάστε ότι ο Άγιος Βασίλης θα σας ξεχάσει; Μήπως η κρίση σάς έχει χτυπήσει τόσο, που δεν περιμένετε να βρείτε τίποτα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας;

Κι όμως, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, ο Λεωνίδας Μαράντης προσγειώνεται από την καμινάδα στη σκηνή του Κ44 και μας υπόσχεται μία εκρηκτική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από τη βρετανική rock σκηνή, έξυπνα διασκευασμένες ελληνικές rock επιτυχίες αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λονδίνο- Αθήνα». Στο πλευρό του θα είναι για ακόμα μία φορά οι Spotlights, πέντε ορεξάτοι μουσικοί και φίλοι, πάντα έτοιμοι να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο του video clip με τίτλο «Άσος Στο Μανίκι», ο Λεωνίδας δηλώνει έτοιμος να μας κάνει να ξεχάσουμε όλες μας τις σκοτούρες και να μας ξεσηκώσει σε ένα τρελό χριστουγεννιάτικο πάρτι με ελεύθερη είσοδο (καλές οι γιορτές, αλλά έχουμε και κρίση). Άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-rock ήχο, άλλοτε με χορευτική και άλλοτε με νοσταλγική διάθεση, οι Λεωνίδας Μαράντης & Τhe Spotlights στήνουν ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνουν ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Λεωνίδα μαζί με διασκευές από τη βρετανική αλλά και την ελληνική rock σκηνή.

Ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα υπογράφει τις δυνατές ενορχηστρώσεις, ο Λευτέρης Κορρές και ο Νίκος Νικολαίδης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις γκαζωμένες κιθάρες τους, ο Κωστής Βήχος βάζει τη δικιά του rock πινελιά στο μπάσο και ο Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου δίνει τον παλμό στα τύμπανα. Όλοι μαζί ντύνουν μουσικά τις θαρραλέες ερμηνείες του Λεωνίδα και μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο έως την Αθήνα παρέα με τους Beatles, τους Clash, τους Killers, τους Pulp, τους Depeche Mode, τους Violent Femmes και πολλούς άλλους εκπροσώπους του βρετανικού ήχου.

Τώρα Κ44: Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 210 3423560
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο video clip του Λεωνίδα Μαράντη «Άσος Στο Μανίκι»:

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης