Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλοκαίρι 2012

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 06:00
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλοκαίρι 2012
Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου

Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων

Θέατρο Βράχων –Μελίνα Μερκούρη

Η μεγάλη περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ολόκληρη την Ελλάδα, κορυφώνεται με μια μεγάλη συναυλία στις 11 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη.

Παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης κατάφερε να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό. Έδωσε αυτό το καλοκαίρι μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών και μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, έφερε τονρυθμό των μεγάλων του επιτυχιών και τα καινούργια του τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό όπου και αν βρέθηκε.

Με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ταξίδεψε στην Ελλάδα για να μυήσει τους νεότερους αλλά και να θυμίσει στους θαυμαστές του στην εμπειρία ενός πραγματικά αξέχαστου live.

«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς», το νέο single «3 Ζωές» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που μοιράστηκε με τους φίλους του. Φυσικά δεν έλειψαν από το πρόγραμμα παλαιότερες επιτυχίες όπως «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Μόνο στα Όνειρα», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα.
Στις 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ολοκληρώνει τον κύκλο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων. Αυτή την βραδιά θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του αποχαιρετώντας το καλοκαίρι του 2012 με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Info:

Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Ταμεία Δήμου Βύρωνα, Δάφνης, Υμηττού: 210 7609340& 210 7609350, livetickets.gr, ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 ευρώ, Ταμείο: 15 ευρώ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 06:00