Νίκος Οικονομόπουλος και Δέσποινα Βανδή θα είναι το σχήμα που θα μας κρατήσει συντροφιά τον φετινό χειμώνα. Μαζί τους θα βρίσκονται και οι Boys and Noise και Demy.

Οι δύο τραγουδιστές με την λαμπρή καριέρα θα ξαναβρεθούν μαζί, μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις τους πριν από δύο χρόνια στον ίδιο χώρο. Ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Fever ποντάρει πολλά σε αυτούς τους καλλιτέχνες, οι οποίοι προβλέπεται ότι θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και θα αναδειχθούν οι νικητές στο κυνήγι της διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εμφανίσεις του καλλιτεχνικού αυτού διδύμου θα αρχίσουν την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και στο Fever Οικονομοπουλος και Βανδη θα ανεβάσουν το θερμόμετρο κατακόρυφα.

To συγκρότημα Boys and Noise και η Demy θα προσφέρουν φρεσκάδα, παλμό, νεανικότητα και ρυθμούς ποπ, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Δέσποινα Βανδή. Οι Boys and Noise ήρθαν στο προσκήνιο την περσινή χρονιά, κερδίζοντας ένα μουσικό διαγωνισμό και εκπλήσσουν ήδη με την μέχρι τώρα πορεία τους. Η Demy έχει αναδειχθεί και αυτή τα τελευταία χρόνια. Η γλυκιά και καθαρή φωνή της και η εξωτερική της εμφάνιση συνάδουν στο γεγονός ότι μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον ως μια από τις καλύτερες Ελληνίδες ποπ σταρ.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει αποδείξει με την παρουσία του στην ελληνική μουσική σκηνή, ότι είναι γεννημένος νικητής. Πήρε την πρώτη θέση στο μουσικό τηλεοπτικό show Dream show και οι δρόμοι άνοιξαν διάπλατα μπροστά του. Οι φωνητικές του ικανότητες και η σκηνική του παρουσία ήταν αυτές που τον ανέδειξαν νικητή σε μια τηλεοπτική παραγωγή εξεύρεσης μουσικών ταλέντων, την εποχή που οι εκπομπές αυτές μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι, για όλους όσους διακρίνονταν, θα ακολουθούσε μεγάλη καριέρα. Αυτό ακριβώς, έγινε και με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Δεν πρόλαβε καλά καλά να παραλάβει το βραβείο του και ξεκίνησε άμεσα εμφανίσεις ,ενώ παράλληλα υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε στα μαγαζιά του ήταν ο Θανάσης Παπαγεωργίου και από τότε οι δυο τους έχουν μόνιμη σχέση συνεργασίας. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε εμφανίσεις στο Fix και αργότερα στο Fever, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται στο Θέα. Ξεκίνησε δισκογραφικά το 2007 και πολύ σύντομα έγινε ο απόλυτος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής που αναστάτωνε με τα τραγούδια του το νεανικό κοινό. Οι κορυφαίες επιτυχίες και οι δίσκοι από πλατίνα, ώθησαν τον νεαρό τραγουδιστή στην απόλυτη καταξίωση. Οι περσινές του εμφανίσεις με τον Βασίλη Καρρά στο Fever ήταν χάρμα ειδέσθαι, ενώ το καλοκαίρι άλωσε την παραλιακή από το Θέα, μέσα από την συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα.

Το όνομα της Δέσποινας Βανδή φιγουράρει στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, ενώ πολλές από τις επιτυχίες της έχουν κυκλοφορήσει σε μορφή single και στο εξωτερικό και σε αγγλικό στίχο, σαρώνοντας μάλιστα στις πωλήσεις. Η εγχώρια, όσο και η διεθνή καριέρα της Δέσποινας Βανδή δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη. Έχει ανακηρυχθεί αρκετές φορές ως η καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ενώ στο ενεργητικό της έχει τραγούδια που κινούνται τόσο σε ποπ, όσο και σε λαϊκούς ρυθμούς. Η μουσική διαδρομή της Δέσποινας Βανδή δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς παραμένει βασίλισσα τόσο στις πίστες, όσο και στην δισκογραφία.

Η Δέσποινα Βανδή έχει μαγέψει με τις εκρηκτικές τις εμφανίσεις, αλλά και τις μοναδικές συναυλίες που έχει δώσει σε όλο τον κόσμο. Ο άνθρωπος , ο οποίος την βοήθησε για να χτίσει αυτή την μεγαλειώδης καριέρα, δεν ήταν άλλος από τον Φοίβο, ο οποίος τις έχει γράψει τραγούδια που έφτασαν πολύ ψηλά. Τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα έγιναν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και στις πρώτες γνωριμίες της με το κοινό στα μπουζούκια, τραγουδούσε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Το 1994 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο και έκτοτε κατέκτησε το πανελλήνιο με κάποια από τα albums της να γίνονται πενταπλά πλατινένια. Η περσινή χρονιά την βρήκε να ξεκουράζεται, καθώς επέλεξε να μην εμφανιστεί πουθενά, μετά και την ακύρωση, με δική της πρωτοβουλία, της συμμετοχής της σε σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ενημερωθείτε για τιμές φιάλης και τηλέφωνο κρατήσεων για όλα τα μπουζουκια της Αθήνας στο www.kratisinow.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης