Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα – Φωτογραφίες: Nίκος Χριστοφάκης

Η οικονομική κρίση συνεχίζει να πλήττει τον κόσμο των επιχειρήσεων, δοκιμάζοντας τις αντοχές όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης και παλεύουν κόντρα σε αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις σε οικονομικά προσιτές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της εποχής και αντιλαμβανόμενος τις αλλαγές στον τρόπο διασκέδασης που συντελούνται την περίοδο των μνημονίων, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δεν σταματά να προβαίνει σε καινοτόμες κινήσεις. Μετά την ανακαίνιση της «Αθηναίας», του ιστορικού μαγαζιού στην περιοχή του Κολωνακίου, ο γνωστός επιχειρηματίας πραγματοποίησε ένα ακόμη άνοιγμα, δημιουργώντας στον υπόγειο χώρο του κτηρίου επί της οδού Καρνεάδου 25-29 & Πλουτάρχου το Messiah, ένα νυχτερινό κλαμπ με έντονο νεανικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι Έλληνες είναι μαθημένοι στο «έξω». Θέλουν να κυκλοφορήσουν, όμως δεν υπάρχουν τα λεφτά του παρελθόντος» τόνισε ο κ. Παπαργυρόπουλος, επισημαίνοντας ότι η δημιουργία του Messiah έγινε προκειμένου ο κόσμος να έχει επιλογές και να μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη του για ποιοτική διασκέδαση.

«Οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να βγούμε ούτε στη σύνταξη… Πρέπει να δουλεύουμε και προσπαθώ να είμαι μέσα στο πνεύμα της εποχής» υπογράμμισε ο γνωστός επιχειρηματίας

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Η «Αθηναία» λειτουργεί καθημερινά ως εστιατόριο με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Το «Messiah» λειτουργεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης