«Τους καημούς να λησμονήσουμε» είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης του Στέλιου Μάξιμου και μοιάζει περισσότερο επίκαιρος από ποτέ, αλλά κρύβει και μία έκπληξη όσον αφορά στο πρόγραμμα!

Μετά από τις συνεχείς επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Γκάζι, ο Στέλιος Μάξιμος επιστρέφει και πάλι εκεί και συγκεκριμένα σε έναν καινούριο χώρο που δίνει βήμα σε εναλλακτικά μουσικά σχήματα και προτάσεις.
Ο Στέλιος Μάξιμος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα – πρόταση δίχως ταμπέλες και με ιδιαίτερη έμφαση στους παραδοσιακούς και αμιγώς λαϊκούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μουσικοί που τον ακολουθούν είναι ακόμα μία φορά ο μαέστρος του, Δημήτρης Πετρίδης που τον συνοδεύει στα πλήκτρα και το πιάνο καθώς και ο Γιάννης Στρατήγης με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα στο βιολί.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη έκπληξη αποτελεί ο αδελφός του Μάξιμου, Παναγιώτης Βύζας που χειρίζεται εκπληκτικά τρία έγχορδα όργανα, το σάζι, τον τζουρά και το μπουζούκι.

Πέμπτη 8 Μαρτίου στο BarBar στο Γκάζι, ο Στέλιος Μάξιμος, ξεδιπλώνει ένα ξεχωριστό τρίωρο πρόγραμμα με αναφορές στο σήμερα και το χτες που θα αγαπήσετε και θα θέλετε να ξαναδείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου
BarBar, Ιάκχου 23, Γκάζι, Τηλ.: 2103410134.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης