Το γνωστό ανεβαστικό πρόγραμμα ενός από τα μεγαλύτερα στέκια στην Αθήνα, του club 22, έρχεται για να ξεσηκώσει το αθηναϊκό κοινό, με μία μεγάλη έκπληξη. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης θα κατακλυστεί από κόσμο για να ακούσει δύο πολύ αγαπημένους του φίλους καλλιτέχνες. Τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη.

Το κέντρο ανακοίνωσε τη συνεργασία αυτή μέσω Instagram και το θερμόμετρο ανεβαίνει μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα. Σημειώνουμε ότι το club 22, μετατράπηκε σε μουσική σκηνή, φέροντας το ίδιο όνομα με την προηγούμενη χρήση του ως club! Συνεχίζει με την ίδια επιτυχία, αφού ο άσσος στο μανίκι του είναι ο Πάνος Κιάμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος στο αγαπημένο του στέκι μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, που απ’ ότι φαίνεται επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, μετά από μερικά χρόνια που βρισκόταν στην Αυστραλία με τη σύζυγό του.

Κιάμος – Κουρκούλης πρόκειται λοιπόν για τη συνεργασία έκπληξη, την οποία περιμένουμε ανυπόμονα!

Πάνος Κιάμος Club 22 Χειμώνας 2016-17

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετρά ήδη 20 χρόνια πορείας στο χώρο της μουσικής. Μιλάμε φυσικά για τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος ξεκινώντας με σταθερά βήματα την καριέρα του από το 1998, ήρθε για να αλλάξει τη διασκέδαση στο αθηναϊκό κοινό. Με τη στόφα ενός έμπειρου λαϊκού καλλιτέχνη, ξεσηκώνει κάθε φορά το κοινό του με μοναδικό τρόπο. Ξέρει τι θα τραγουδήσει για να ανεβάσει τη θερμοκρασία και να σηκώσει τον κόσμο να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί του. Η μεγάλη του επιτυχία ήρθε το 2005 ωστόσο καταξιώθηκε δυναμικά με τη συνεργασία του με το club 22 το 2012.

Πάνος Κιάμος club 22 , βρήκαν τη φόρμουλα για να διασκεδάσουν τον κόσμο και να προκαλέσουν κοσμοσυρροή τα βράδια στη Βουλιαγμένης. Φέτος, ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται παρέα με έναν εξίσου δυνατό και αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Νίκο Κουρκούλη στο club 22. Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία τους και αναμένουμε τη μεγάλη πρεμιέρα. Σπεύσατε!

Νίκος Κουρκούλης Club 22 Χειμώνας 2016-17

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας αυθεντικά λαϊκός καλλιτέχνης, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του επιτυχία ως τραγουδιστής στη Θεσσαλονίκη. Προηγήθηκε από την παιδική του ηλικία μία εμπειρία στη μουσική πραγματικότητα, αφού αυτοδίδακτα έμαθε μπουζούκι. Επίσης παίζει κιθάρα και μπάσο. Από νωρίς στο χώρο της μουσικής, δεν άργησε να κάνει και τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία, όταν κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Κίνδυνος» και το κοινό αρχίζει να γνωρίζει μία μεγάλη λαϊκή φωνή, τον Νίκο Κουρκούλη. Παρά τη μεγάλη του επιτυχία, τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, αποφάσισαν να ζήσουν στο εξωτερικό και έτσι εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία. Φέτος, κάνει δυναμικό come back με τη συνεργασία έκπληξη. Στο club 22, παρέα με τον Πάνο Κιάμο, θα ξεσηκώσουν το κοινό και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους

Club 22 Χειμώνας 2016-17

Το club 22 ένα μαγαζί με τεράστια απήχηση στον Αθηναίο, το γνωρίσαμε ως club. Το 2012 αποφάσισε να αλλάξει χαρακτήρα και έκτοτε γνωρίζει τεράστια επιτυχία ως ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο κόσμος συρρέει όταν ανοίγει τις πόρτες του και έρχεται η απόλυτη διασκέδαση. Όταν αποφάσισε από club να μετατραπεί σε live stage, η πρώτη επιλογή του ήταν να εγκαινιάσει το χώρο ο Πάνος Κιάμος. club 22 ειναι το όνομα του μαγαζιου πλεον. Η συνεργασία ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί και για τους δύο, αφού ο κόσμος λατρεύει να διασκεδάζει στο μεγάλο αυτό μαγαζί. Φέτος η συνεργασία ανεβαίνει καθώς στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, θα απολαύσουμε και τον Νίκο Κουρκούλη. Κιάμος- Κουρκούλης club 22 θα βάλουν φωτιά στα χειμερινά μας βράδια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης