Αν αποτελούσε όνειρο ζωής σας ένα ταξίδι στον Ατλαντικό, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν σας δόθηκε η ευκαιρία να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, το Cutty Sark σας ανοίγει τα πανιά για μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Το ιστορικό ιστιοφόρο του Cutty Sark είναι έτοιμο να υποδεχθεί νέο πλήρωμα, αυτούς που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και όχι απλώς να είναι θεατές της. You can’t discover a new ocean until you have the courage to leave the shore… αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανακαλύψετε τα όριά σας και να ζήσετε νέες εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες για μία ζωή. Αν είστε έτοιμοι να πείτε το «ναι» στο κάλεσμα μιας μοναδικής περιπέτειας, τότε είστε ιδανικοί υποψήφιοι για τον διαγωνισμό του Cutty Sark.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mπείτε τώρα στο www.adventurespirit.gr και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό «Cutty Sark Adventure Spirit», παίζοντας παιχνίδια και κερδίζοντας «μίλια». Οι 50 παίκτες που θα συγκεντρώσουν στο τέλος του διαγωνισμού τα περισσότερα μίλια θα συμμετέχουν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης πάνω σε ιστιοπλοϊκό. Εκεί, έμπειροι καθηγητές ιστιοπλοΐας θα επιλέξουν από τους 50 υποψήφιους τους 20 ικανότερους. Η συνέχεια είναι στο χέρι σας, γιατί οι 6 που θα κερδίσουν τη θέση στο ιστιοφόρο θα είναι δικής σας επιλογής. Μην καθυστερείτε λοιπόν! Η περιπέτεια σας περιμένει στο www.adventurespirit.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης