Όταν είναι καλοκαίρι, είσαι σε ένα από τα πιο cool clubs της Αθήνας, απολαμβάνεις τη θέα της θάλασσας και του Σαρωνικού, χορεύεις στους ρυθμούς των Saya-Marc Angelo & Other View, και τότε ναι, That calls for a Carlsberg!

Τα 4 Summer Togetherness Parties που διοργάνωσαν το Island και η δανέζικη All Malt Premium Lager μπύρα Carlsberg, έδωσαν νέα διάσταση στα live music parties. Πολύ κέφι, πολλές παρουσίες επωνύμων, μουσική, εκπλήξεις, δώρα και φυσικά… παγωμένες Carlsberg, έκαναν το καλοκαίρι πραγματικά μοναδικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα parties περιελάμβαναν live performances και DJ sets, με τους καλλιτέχνες Shaya, Other View και τον μουσικό παραγωγό Mark Angelo να συναγωνίζονται σε ένταση και ρυθμό τους residence DJ’s, ενώ τα πανέμορφα κορίτσια της Carlsberg πρόσφεραν design ανοιχτήρια σε μορφή στρατιωτικής ταυτότητας και, με τα με τα iPads ανά χείρας, έπαιρναν συμμετοχές για τον πιο ξεχωριστό διαδικτυακό διαγωνισμό του καλοκαιριού από την Carlsberg με έπαθλο ένα φουσκωτό σκάφος.

Τυχεροί λοιπόν, όσοι παρευρέθηκαν στο Island, απόλαυσαν αυτά τα live music parties με μια παγωμένη μπύρα Carlsberg! Ανάμεσα στους πολλούς φίλους, είδαμε τον Τζίμη Σταθοκοστώπουλο, το Μάνο Θεοφίλου, την Ιωάννα Τιμοθεάδου, την Κατρίνα Τσάνταλη, το Χριστόφορο Κοτέντο , τον Κώστα Σόμμερ, τους Deux Hommes, τον Στέλιο Παρλιάρο, το Γιώργο Μαζωνάκη και πολλούς άλλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης