Σίγουρα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι σε μια γωνιά του Κερατσινίου και σε μια ήσυχη γειτονιά στην νέα Ερυθραία θα έβλεπε όχι απλά φρέσκα …αλλά ζωντανά ψάρια και θαλασσινά!!!

Ο λόγος για το Ε/Γ ταξιδεύοντας… στο Κερατσίνι (Πλάτωνος 72)και για το Ε/Γ ταξιδεύοντας στα βόρεια … στην νέα Ερυθραία(Ευαγγελιστρίας 36).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι όντως εντυπωσιακό την στιγμή που τρως σε κάποιο από δυο αυτά ψαροεστιατόρια να βλέπεις δίπλα σου ζωντανά φαγκριά λυθρίνια, σκαθάρια, ροφούς, σφυρίδες, χταπόδια ,γαρίδες, καραβίδες ,αστακούς, καβούρια, κανιόκες ,κωλοχτύπες και ότι άλλο θαλασσινό μπορείς να φανταστείς σε απίστευτη φρεσκάδα και ποιότητα.(δείτε το κανάλι τους στο you tube).

Το μότο τους άλλωστε είναι τα αμέσως πιο φρέσκα …κολυμπάνε στην θάλασσα …!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία διαπραγμάτευση με την ποιότητα ,απλή,ατόφια ελληνική θαλασσινή κουζίνα όπως παλιά με πολλούς σπιτικούς χειροποίητους μεζέδες και μεγάλη ποικιλία σε όστρακα(8-9 είδη).Μπορείτε επίσης να γευτείτε τους απλούς κρυμμένους θησαυρούς των ελληνικών θαλασσών η γεύσεις παρασκευασμένες με σεβασμό που αποσκοπούν στην ανάδειξη της αυθεντικότητας της πρώτης ύλης.

Στα επιβατηγά(Ε/Γ) ταξιδεύοντας.. μπορείτε να δοκιμάσετε την καταπληκτική φιλεταρισμένη ψητή σαρδέλα τους ,η τον επίσης φιλεταρισμένο βελούδινο τηγανητό γαύρο τους, και να γευτείτε την αλμύρα από τα πολύ φρέσκα ψάρια τους.

Ο Κώστας ο Γιάννης και ο Ιορδάνης,(ιδιοκτήτες)τονίζουν ότι είμαστε σε μια μεσογειακή χώρα και πρέπει να καταναλώνουμε ψάρι 2-3 φορές την εβδομάδα .Υγιεινό γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας πλούσιο σε Ω3.

Σε μια εποχή κρίσης όμως αυτό θα ήταν ανέφικτο για μια οικογένεια όταν μιλάμε για ελληνικά πρώτα ψάρια(βασιλικές συναγρίδες κορωνάτα φαγκριά πελαγίσιες τσιπούρες ,σφυρίδες ,ροφούς , κτλ)Στα Ε/Γ ταξιδεύοντας λοιπόν ποντάρουν και στα λεγόμενα δεύτερα ,τρίτα ψάρια (μαγιάτικα ,κοκάλια ,λούτσοι ,πελαγίσιες μπάφες ,σαλούβαρδοι ,κολιοί ,χάνοι, γόπες κτλ)τιμολογιακά τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε φρεσκάδα από τα πρώτα .Φρέσκο ψάρι για όλο τον κόσμο και για όλα τα βαλάντια!!!

Το τρίπτυχο της επιτυχίας τους είναι:

-Ποιότητα πρώτων υλών
-Καθαριότητα
-Σεβασμός στον πελάτη

Μεγάλο ατού είναι η φιλοξενία τους ,το άψογο σέρβις και η ξενοιασιά που νιώθεις σε όποιο ταξιδεύοντας και να διαλέξεις. Έχουν τον τρόπο τους να σε κάνουν να νοιώσεις άνετα και να φροντίσουν να περάσεις καλά πάντα με χαμόγελο

Ε/Γ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…                                                                E/Γ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ..στα βορεια
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 72-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ                                                   ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 36-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
Τ.Κ 18755 Τ.Κ 14671
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-4324368                                                               ΤΗΛ 210-6201572
WWW.TAXIDEVONTAS.COM                                                    WWW.TAXIDEVONTAS.COM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης