Ο περίφημος Γάλλος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής Μichel Legrand θα βρίσκεται στην Αθήνα τον Απρίλιο για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο Gazarte στις 12, 13 και 14 του μήνα.

Για τρία βράδια θα έχουμε μπροστά μας, σε απόσταση αναπνοής, έναν ζωντανό θρύλο να παίζει τη μουσική που έγραψε για σπουδαία φιλμ, με αποκορύφωμα εκείνη για τις «Ομπρέλες του Χερβούργου». Παράλληλα, θα μπορούμε να απολαύσουμε και το μοτίβο από την ταινία «The Go Between», το τραγούδι «I will wait for you», το «Windmills of your mind» και πολλά ακόμα, όχι απλώς αγαπημένα αλλά συνώνυμα των πιο ειλικρινών συναισθημάτων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όντας ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή θρύλους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο αειθαλής Μichel Legrand παραμένει ακόμα και σήμερα, ανήσυχος και δημιουργικός.

Αυτός ο μέγιστος συνθέτης των σάουντρακ έρχεται για τρεις μέρες στο Gazarte μαζί με την ορχήστρα του, για να μας χαρίσει απλόχερα μεγάλες επιτυχίες και ανεπανάληπτες στιγμές, μαζί με τη σοφία και τη συνταγή για μια ζωή γεμάτη δημιουργία και φως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης