Την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012 (βραδιά Πανσέληνου) στο αμφιθέατρο του Σκιρώνειου Μουσείου, που βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερου κάλλους αττικό τοπίο, δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε μία φυσική χαράδρα, ο Βαγγέλης Γερμανός και οι Dilemma, υπόσχονται μια μοναδική μουσική βραδιά.

Dilemma
Το ντουέτο Dilemma, μετρώντας 9 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό, θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα ανάμεσα στην κλασική, τη jazz και την πειραματική σκηνή, με rock αποχρώσεις, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό. Θα παίξουν κομμάτια της δισκογραφίας τους και επιλεγμένα κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών όπως Leonard Cohen, Nick Cave, George Gershwin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαγγέλης Γερμανός
Κηπουρός, Απόκληρος, Δραπέτης, Κρουαζιέρα, Μπανιέρα, Γόησσα… Aυτά κι άλλα πολλά από τα παράξενα γοητευτικά τραγούδια του , θα παίξει και θα τραγουδήσει ο Βαγγέλης Γερμανός στο Αμφιθέατρο του Σκιρώνειου Μουσείου . Ακόμη, καινούργια τραγούδια από την τελευταία , ανέκδοτη δουλειά του με τίτλο «Ζήσε αργά». Μαζί του ο φίλος του Ηλίας Κατελάνος ( ρυθμική κιθάρα + Mac ).

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012
Αμφιθέατρο Σκιρώνειου Μουσείου: 50ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών –Κορίνθου, Μέγαρα.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης