Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζουν στο Baraonda music hall την επιτυχημένη μουσική τους συνάντησή με τίτλο «Ο δικός μου ο δρόμος» κάθε Σάββατο για όλο το διάστημα του Φεβρουαρίου.

Με τραγούδια δικά τους, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν επιτυχίες, οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες, πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους και 10 εξαιρετικές φωνές, επιμένουν σε έναν μουσικό διάλογο, με συνένοχους το κοινό που γεμίζει το Baraonda music hall.

Στην παρέα τους προστέθηκε και η υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, η οποία φέρνει το δικό της προσωπικό ύφος στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, είναι εδώ, στο ατμοσφαιρικό Baraonda music hall κι αφηγούνται με τα τραγούδια τους, Πως… Ο δικός τους δρόμος τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.

Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Baraonda Music Hall κάθε Σάββατο.

Baraonda Music Hall

Ώρα έναρξης: 23.00

Τσόχα 43, Αμπελόκηποι

Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778