Άνοιξη η καλοκαίρι, η θάλασσα είναι η ζωή μας και ταξιδεύουμε σε αυτήν με τραγούδια! Η Δέσποινα Πολυκανδρίτου, ο Γιώργος Βλάχος και ο Νεκτάριος Φαρμάκης στις καλύτερες στιγμές του Ελληνικού τραγουδιού, από τον Μάνο Χατζιδάκι μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη – μας ταξιδεύουν σε μια θάλασσα τραγούδια!

Αυτή την Παρασκευή στο εστιατόριο Altamira, στο Κολωνάκι, θα τραγουδήσετε και θα γευθείτε τον κόσμο όλο στο πιάτο σας μέσα από ένα πρόγραμμα με τραγούδια Ελληνικά, γνώριμα, ποιοτικά, ευχάριστα, συναισθηματικά, που είναι περασμένα στο DNA μας και μας βγαίνει αυτομάτως να τα τραγουδήσουμε ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που τ’ ακούσαμε. Από τον Μάνο Χατζιδάκι μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, 50 και βάλε χρόνια Ελληνικού ποιοτικού τραγουδιού θα χωρέσουν την Παρασκευή σε “Μια θάλασσα τραγούδια”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολυεθνική κουζίνα των εστιατορίων Αλταμίρα σας καλωσορίζει σε μία θεσπέσια βραδιά με το ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα “Μία θάλασσα τραγούδια”. Η Δέσποινα Πολυκανδρίτου και ο Νεκτάριος Φαρμάκης όχι μόνο διαθέτουν φωνές όμορφες, γλυκές και συναισθηματικά έντονα φορτισμένες, αλλά έχουν επίσης αυτό που χρειάζεται για να σας σηκώσουν από το καθισμά σας ενόσω θα γεύεστε τις θεσπέσιες συνταγές του εστιατορίου Altamira. Έχουν σκέρτσο, θεατρικότητα, επικοινωνία με το κοινό και έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα και τις ορέξεις. Οι πιο απαιτητικοί μουσικόφιλοι συναντιούνται με τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες και όσο η νύχτα γλυκά περνά…ξεφαντώνουν. Σε αυτό βοηθά βέβαια και ο Γιώργος Βλάχος με τις χορδές της κιθάρας του να παίρνουν φωτιά και να έχει την τιμητική του με λίγα και εκλεκτά ξένα τραγούδια που δυναμιτίζουν τον μουσικό συνδυασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και ο κόσμος συμμετέχει τραγουδώντας σε μια πολύ όμορφη παρέα! Πολλοί ανεβαίνουν και τραγουδούν επί σκηνής. Πολύ θετική ενέργεια και πολύ ευχάριστες στιγμές! Είναι μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης”, μας λένε οι θαμώνες του Αλταμίρα γνωρίζοντας καλά το πρόγραμμα.

Οπότε έχουμε και λέμε, καλή παρέα, φαγητό ποιότητας αψεγάδιαστης και Ελληνικό τραγούδι με ενέργεια, πάθος και μελωδίες μία και μία… διαλεγμένες. Την Παρασκευή το βράδυ σας περιμένουμε στο Κολωνάκι, λοιπόν.

Πολυεθνικά εστιατόρια Altamira
Sabores Coloniales Multiethnic Restaurants
Κολωνάκι Τσακάλωφ 36α
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-3614695
Facebook Page: facebook.com/AltamiraRestaurants

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης