Οι Γαλλίδες ισχυρίζονται ότι η κατανάλωση αυτής της γεμάτης θρεπτικά συστατικά τροφής σε μορφή νερού μπορεί να είναι χρήσιμη για την καταπράυνση του φουσκώματος και της δυσπεψίας.

Τι είναι το νερό αγκινάρας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νερό αγκινάρας είναι ένα υγρό που συνήθως παρασκευάζεται από μια συγκέντρωση ολόκληρων των λαχανικών, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων, του μίσχου, της καρδιάς και του άνθους και μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε στο σπίτι.

Καταναλώνοντας το κρύο ή ζεστό, το νερό αγκινάρας έχει χαρακτηριστεί ως ένα γευστικό και ευεργετικό ρόφημα για τα πάντα, από την απομάκρυνση των τοξινών έως τη βελτίωση της πέψης, ενώ παρέχει πλούσια θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες Α, C και Β1 και μέταλλα σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο.

Το νερό αγκινάρας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς περιέχει άφθονη βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από το στρες και το άγχος, δεδομένων των επιπέδων μαγνησίου, ψευδαργύρου και καλίου που περιέχει. Ένα ακόμη πιθανό όφελος είναι η μείωση των επιπέδων χοληστερόλης, αν και οι μελέτες αυτές βασίζονται σε κάψουλες με εκχύλισμα αγκινάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastiletto.gr!

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης