Το νέο μυστικό για τόνωση αθλητών αλλά και για ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης ανδρών και γυναικών είναι το ΤΕRRANOVA Maca & Reishi Super Shake. Η ρίζα της Maca, γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες συμβάλλει ουσιαστικά στην έκκριση τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο! Αυτό που χρειάζεσαι λοιπόν για ενισχυμένη λίμπιντο… και όχι μόνο!

Το ΤΕRRANOVA Maca & Reishi Super Shake αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό maca, γανόδερμα (μανιτάρι reishi), σιταρόχορτο, συστατικά πλούσια σε πρωτεΐνες, Βιταμίνη C & B, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, κάλιο κά. Το σιταρόχορτο είναι μια σπουδαία τροφή που όλο και περισσότερο αναγνωρίζεται γιατί προσφέρει χλωροφύλλη, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και βιταμίνες. Επιπλέον περιέχει γανόδερμα (reishi), το μανιτάρι που θεωρείται ο «Βασιλιάς των βοτάνων» στην κινεζική ιατρική, πίτουρο ρυζιού, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, παντζάρι, σπιρουλίνα, προβιοτικά, πεπτικά ένζυμα. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναζητήστε τα ΤΕRRANOVA σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες: www.bionat.gr και τηλ: 210 4121410.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης