Η ηλιακή έκθεση και οι υψηλές θερμοκρασίες την περίοδο του καλοκαιριού, σε συνδυασμό με την πιθανή αποχή μας λόγω διακοπών από την εφαρμογή ειδικών και σχετικών θεραπειών, καθιστούν το καλοκαίρι μια κρίσιμη περίοδο κατά την οποία το δέρμα κινδυνεύει να χάσει την πολύτιμη υγρασία του και να εμφανίσει σημεία πρόωρης γήρανσης.

Είναι ουσιώδες να αναστέλλουμε όσο είναι δυνατόν αυτές τις επιβλαβείς διαδικασίες, ακολουθώντας τις εξής απλές συμβουλές που προτείνουν οι γιατροί του lasertouch.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προστατεύστε το δέρμα σας από τον ήλιο καθημερινά
Είτε βρισκόμαστε στην παραλία, είτε κινούμαστε στην πόλη, επιβάλλεται η επιμελής χρήση και συχνή ανανέωση (ανά ώρα) αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF 30+) σε κάθε περιοχή προσώπου και σώματος που είναι εκτεθειμένη. Σαφώς ενδείκνυται η παραμονή σε σκιερά μέρη καθώς και η επαρκής ένδυση και κάλυψη.

Χρησιμοποιήστε μεθόδους self-tan αντί ηλιοθεραπείας
Το μαύρισμα ισοδυναμεί με πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αυτό ισχύει για την κλασική ηλιοθεραπεία, τα solarium και όλα τα είδη tanning beds ή οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό μαυρίσματος σε εσωτερικούς χώρους. Όλα τα ανωτέρω εκπέμπουν βλαβερή UV ακτινοβολία που επιβαρύνει σημαντικά την υγεία και την ποιότητα του δέρματός μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης