της Κατερίνας Ζουμποπούλου Personal Trainer – TRX Ιnstructor

Η προπόνηση με ιμάντες ήρθε για να μείνει και να μας κάνει τα χατίρια γιατί με την σωστή επιλογή του πιστοποιημένου Trx Trainer ο οποίος έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να μας δώσει σώμα που έχουμε ονειρευτεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.Trx Squat Jump

Αυτή η cardio άσκηση βελτιώνει σε μέγιστο βαθμό τους τετρακεφάλους μυες γιατί από θέση καθίσματος και πατώντας στις μύτες των ποδιών μας κάνουμε άλμα κρατώντας σε εγρήγορση τους συγκεκριμένους μυς ενώ ταυτόχρονα με τα άλματα ελέγχουμε με εξαιρετικό τρόπο την ισορροπία και την δυναμική του σώματός μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2.Trx Step Back Lung

Στη συγκεκριμένη άσκηση τοποθετούμε το ένα πόδι στους υποδοχείς ποδιών του ιμάντα και με άλλο προσπαθούμε να κάνουμε κάθισμα φροντίζοντας να κρατήσουμε το γόνατό μας σε ευθυγράμμιση με τους γοφούς και να γυρίσουμε και πάλι στην αρχική μας θέση. Η άσκηση απαιτεί πολύ καλή ισορροπία.

3.Trx Single Leg Squat

Τοποθετούμε το σώμα μας σε όρθια θέση κατά μέτωπο στον ιμάντα και μεταφέρουμε το βάρος μας από το ένα πόδι φέρνοντας το άλλο πόδι μπροστά κάνοντας κάθισμα ρίχνοντας τα ισχία πίσω προς τα κάτω μέχρι το γόνατο να είναι λυγισμένο σε 90 μοίρες.

Συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμά σας τις παραπάνω ασκήσεις 2 με 3 φορές την εβδομάδα θα δείτε εσείς και οι γύρω σας τα πόδια σας να είναι καλλίγραμμα όσο ποτέ!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης