Η νέα ομαδική ή μοναχική τρέλα που φέρνει το κορμί σου στα όρια του

της Κατερίνας Ζουμποπούλου,TRX Istructor – Personal Trainer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση με αναρτήσεις/αιωρήσεις (Suspension Training) υπήρχε από παλιά, ωστόσο οι νέες μέθοδοι προπόνησης την έκαναν να ξεχαστεί. Οι ανάγκες των ανθρώπων, αλλά και η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου την έφεραν και πάλι στο προσκήνιο πολύ πιο δυναμικά.

Το TRX Suspension Training ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς πρόκειται για έναν εύχρηστο και λειτουργικό αθλητικό εξοπλισμό με ιμάντες, που δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κανείς λειτουργική προπόνηση (function altraining) αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματός του.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων που γυμνάζουν όλο το σώμα χωρίς καταπόνηση ενώ παράλληλα είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό.

*Μπορώ να κάνω TRX Suspension Training;*

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε θεωρητικό επίπεδο και εφόσον έχεις την κατάλληλη καθοδήγηση (πιστοποιημένο TRX Trainer) μπορείς να κάνεις ,είτε είσαι αρχάριος, είτε πολύ προχωρημένος. Υπάρχει πληθώρα ασκήσεων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, είτε είσαι αθλητής επιπέδου είτε ασκούμενος που επιθυμεί να ανεβάσει επίπεδο στην άσκησή του.

Με αυτή τη μέθοδο προπόνησης, καταφέρνεις να βελτιώσεις τη δύναμή σου πιο αποτελεσματικά και από την προπόνηση με βάρη, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς περιορισμούς.

Το TRX σου δίνει τη δυνατότητα να προπονηθείς και να προετοιμαστείς με ασκήσεις που ενεργοποιούν και τους 3 άξονες του σώματος. Σε όλες τις ασκήσεις ο κορμός είναι σε εγρήγορση διαρκώς (core training).

Επιπλέον, βελτιώνεις την ιδιοδεκτικότητα των αρθρώσεων, αλλά και τη σταθεροποίηση του σώματος μέσα από την αστάθεια που δημιουργούν οι ιμάντες.

Αποτελεσματικό σε συνδυασμό με σωστή διατροφή για άμεση απώλεια κιλών. Τέλος, είναι η ιδανική μέθοδος για να ενεργοποιήσεις το νευρομυοσκελετικό σου σύστημα άμεσα και γρήγορα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης