Δεν είναι λίγοι οι δρομείς που συχνά χρησιμοποιούν τον διάδρομο για τις προπονήσεις τους. Αυτό συμβαίνει είτε για λόγους που έχουν να κάνουν με τις κλιματολογικές συνθήκες, αφού για όποιον δεν είναι επαγγελματίας αθλητής το να τρέχει μέσα στο κρύο, κάτω από την βροχή ή σε συνθήκες καύσωνα δεν είναι και τόσο εμψυχωτικό, είτε για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Ωστόσο υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σταματήσετε να τρέχετε και να γυμνάζεστε σε διάδρομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρέξιμο στο διάδρομο είναι βαρετό

Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να τρέχετε με τις ώρες και στο τέλος της προσπάθειας να αντιλαμβάνεστε πως δεν έχετε κουνηθεί από τη θέση σας ούτε ένα μέτρο.

Το τρέξιμο στο διάδρομο είναι ανθυγιεινό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι καθόλου καλό για την υγεία σας να τρέχετε σε κλειστούς και ελάχιστα αεριζόμενους χώρους. Ιδιαίτερα το χειμώνα ο αέρας στα γυμναστήρια ανανεώνεται ελάχιστα με αποτέλεσμα να αναπνέετε το διοξείδιο του άνθρακα που αποβάλλουν όλοι οι άλλοι.

Το τρέξιμο στο διάδρομο δεν έχει αποτελέσματα

Η πλειοψηφία αυτών που κάνουν τρέξιμο στο διάδρομο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στο σώμα τους. Διότι απλά τρέχοντας σε ένα διάδρομο δεν είναι δυνατόν να ανεβάσετε ποτέ την έντασή σας στο επίπεδο που χρειάζεται για να επέλθουν στο σώμα σας οι απαραίτητες νευρομυϊκές προσαρμογές, που εν τέλει θα σας προσφέρουν ένα ικανοποιητικό afterburn αλλά και πολλά ορμονικά οφέλη.

Πηγή: govastileto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης