της Κατερίνας Ζουμποπούλου TRX Istructor Personal Trainer

 Μπορεί να έχει έρθει η σεζόν που όλοι θα τρέξουμε στις παραλίες. Ας πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση ¨παραλία¨ με TRX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 To Trx Suspension Trainer είναι το εργαλείο που θα μας βοηθήσει και θα μας λύσει στην κυριολεξία τα χέρια για να αποκτήσουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα που έχουμε βάλει στόχο και με ελάχιστο χρόνο προπόνησης καθημερινά.

Οι κοιλιακοί μας ή αλλιώς ο πυρήνας του κορμού είναι το σημείο αναφοράς γιατί όλα ξεκινούν από εδώ. Όταν αυξάνουμε την δύναμη των κοιλιακών αυξάνουμε ταυτόχρονα και την σταθερότητα του σώματος αλλά προλαμβάνουμε και πιθανούς οσφυικούς τραυματισμούς. Επειδή οι κοιλιακοί είναι οι μικρότεροι μύες δεν χρειάζεται να περνάμε ώρες ατελείωτες προπονήσεις για να τους ¨χτίσουμε¨. Ας δούμε κάποιες ασκήσεις που μόνο με 15′ λεπτά εκγύμνασης  καθημερινά θα δείτε τον πυρήνα σας όπως δεν τον έχετε ξαναδείτε πριν.

Τοποθετώ τα πόδια μου στους υποδοχείς ποδιών του ιμάντα και με το σώμα μου προς το έδαφος. Σηκώνω τον κορμό μου μέχρι οι ώμοι και τα ισχία μου βρεθούν στην ίδια ευθεία.Τα χέρια μου παραμένουν κλειδωμένα στο πάτωμα και στην συνέχεια μετακινώ το σώμα μου όσο μπορώ μακρυά από τον ιμάντα και επανέρχομαι στην αρχική μου θέση.Όταν σπρώχνουμε το σώμα μας οι κοιλιακοί μας παίρνουν φωτιά ενώ ταυτόχρονα δουλεύουν και τα χέρια μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Βάζω τα πόδια μου στους υποδοχείς ποδιών του Trx.Τα χέρια μου βρίσκονται τοποθετημένα στο έδαφος στο ύψος των ώμων και στην συνέχεια σηκώνω τον κορμό μου σε θέση Plank.Από εκεί και σφίγγοντας τους κοιλιακούςμου μύες σπρώχνω τα πόδια μου προς το πλάι και επανέρχομαι στην αρχική μου στάση. Επαναλαμβάνω την ίδια ελεγχόμενη κίνηση και από την άλλη πλευρά. 


 

Οι ασκήσεις αυτές φίλοι μου κάνουν την δουλεία τους  και με το παραπάνω…γι’αυτό Just Do It !!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης