Κοιλιακοί: Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 14:50
Κοιλιακοί: Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ένα θέμα που απασχολεί τον περισσότερο κόσμο και ιδίως τον ανδρικό πληθυσμό είναι οι κοιλιακοί. Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει γραμμωμένους κοιλιακούς! Όμως, πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσει κάποιος το λεγόμενο 6 ή 8 pack; Πολλοί αφιερώνουν ώρες ολόκληρες κάνοντας ασκήσεις κοιλιακών, χωρίς όμως να δουν κάποιο ορατό αποτέλεσμα, το οποίο να επιβραβεύει όλο αυτόν τον κόπο. Τελικά, τι πρέπει να κάνει κάποιος για να αποκτήσει εμφανείς κοιλιακούς; Ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγει; Στο άρθρο αυτό θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το θέμα των κοιλιακών.

Πρώτα από όλα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το γενικό ζήτημα «γράμμωση» έχει να κάνει περισσότερο με τη διατροφή και λιγότερο με τον μυϊκό όγκο. Έτσι, για να φαίνεται κάποιος γραμμωμένος, θα πρέπει να έχει έναν κατάλληλο όγκο μυών, με μία σωστή όμως αναλογία λίπους. Περισσότερο λίπος θα καλύψει τους μυς, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται γραμμωμένοι. Αυτό ισχύει για όλο το σώμα, πόσω δε μάλλον για την περιοχή των κοιλιακών, η οποία και θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο.

Για να μπορέσουν οι κοιλιακοί μας λοιπόν να γίνουν εμφανείς, θα πρέπει το ποσοστό του λίπους μας να πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο. Το επίπεδο αυτό όμως δεν είναι ίδιο για όλους τους ανθρώπους. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 15:35