Το να χάσεις λίπος, κιλά και πόντους από την περιφέρεια πάντα ήταν ένα όνειρο για τις γυναίκες, αφού η συγκεκριμένη περιοχή είναι η πιο δύσκολη στη μεταμόρφωσή της σε σχέση με την περιοχή της κοιλιάς, για παράδειγμα.

Να τι μπορείς να κάνεις για να χάσεις πόντους από τη συγκεκριμένη περιοχή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίνε νερό: Ναι, θα πρέπει να πίνεις 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα, ούτως ώστε να ενυδατώνεσαι και να δεις σημαντική διαφορά στο σώμα σου.

Κόψε τον καφέ: Ο καφές κάνει κατακράτηση και αυτό θα σου δημιουργήσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που δεν τη θες. Είναι προτιμότερο να περιορίσεις τον καφέ σου σε 1 έστω 2 φλιτζάνια την ημέρα και όχι παραπάνω.

Φάε φυτικές ίνες: Δοκίμασε φρούτα με τη φλούδα τους, ξηρούς καρπούς ανάλατους και φυσικά νιφάδες βρώμης στο πρωινό σου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δεις το σώμα σου να αλλάζει μέρα με τη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περπάτημα: Φρόντισε να περπατάς τουλάχιστον 30′ την ημέρα με γρήγορο βηματισμό προκειμένου να ιδρώσεις και να αρχίσεις σιγά σιγά να χάνεις κιλά

Γυμναστήριο: Αν είσαι fan του γυμναστηρίου, τότε επίλεξε κάποιο είδος αεροβικής άσκησης για να χάσεις γρήγορα τους πόντους στους γλουτούς

Πιες τσάι: Και για την ακρίβεια πράσινο τσάι που κάνει θαύματα με την αποτοξίνωση! Αν λοιπόν λατρεύεις τον καφέ και σου έκοψα λίγο τα φτερά με το νούμερο 2, τώρα μπορείς να πιες όσο τσάι θέλεις, ιδανικά 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

Φάε σαλάτα: Και για την ακρίβεια πράσινη σαλάτα, όπως κουνουπίδι και μπρόκολο, καθώς θα «εξαφανίσουν» τα περιττά υγρά από το σώμα σου.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης