Της Κατερίνας Ζουμποπούλου TRX Istructor Personal Trainer

Το TRX Force είναι από τα πιο δύσκολα αλλά ταυτόχρονα τελευταίας αντίληψης για το πώς γυμναζόμαστε, συστήματα προπόνησης.TRX FORCE, το πιο πλήρες, στιβαρό, εξελιγμένοσύστημα προπόνησης 12 εβδομάδων που έγινε ποτέ σχεδιασμένο από το USA NAVY SEALS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριως στόχος του προγράμματος TRX FORCE είναι να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις προπονήσεις που θα έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην υγεία σας… σε ένα καλό δρόμο!

Η προπόνηση TRX FORCE δεν είναι ρουτινιάρικη ούτε και βαρετή…είναι σχεδιασμένη να σας ωθήσει στα όριά σας χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνικής ασκήσεις 3D με το βάρος του σώματός μας, υψηλής τεχνικής μεθοδολογία και βασικές αρχές εκπαίδευσης από την ΕLITE των USA NAVY SEALS.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 φάσεις κατάρτισης και ολοκληρώνετε σε 12 εβδομάδες με κύριο προπονητικό μέλημα να αναπτύξουμε στο μέγιστο και να ισχυροποιήσουμε τον πυρήνα του σωματός μας (core) έτσι ώστε προοδευτικά να επωφεληθούμε από την τόνωση της μυικής μας δύναμης. Εξασφαλίζουμε επίσης την δύναμη των χεριών, των ώμων, των γλουτών αλλά και των ποδιών μας με ασκήσεις υψηλής έντασης και τεχνικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη προπόνηση απευθύνεται σε όλους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να φτάσουν αλλά και να ξεπεράσουν τα όρια της μυικής τους δύναμης αποκτώντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα καλογραμμωμένο και σφιχτό σώμα. Ταυτόχρονα θα βελτιώσετε την λειτουργική σας δύναμη, θα προωθήσετε την σταθερότητα του κορμού και του πυρήνα ενώ θα βελτιώσετε σε συνολικό επίπεδο την φυσική σας κατάσταση.

Εσείς είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε?*

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης