Για να αποκτήσουμε κοιλιακούς χρειάζονται αρκετές θυσίες και πολλοί περιορισμοί, κυρίως στη διατροφή μας. Τα ποσοστά λίπους πρέπει να είναι εξαιρετικά χαμηλά για να μπορέσει κάνεις να διακρίνει καλοσχηματισμένους κοιλιακούς στο σώμα του και το σημαντικότερο είναι να μην παρασυρθεί κανείς στην πορεία και χάσει τον έλεγχο με το φαγητό.

Τι μπορείτε να κάνετε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μυστικό κρύβεται στο να τρώτε υγιεινά φαγητά που να σας κρατάνε χορτάτους για αρκετή ώρα. Συγκεκριμένα η κατανάλωση της  πρωτεΐνης, θα βοηθήσει στο σχηματισμό των κοιλιακών σας. Τα τρόφιμα με μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης είναι πολύ πιο χορταστικά από τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να σταματήσει τη κακή συνήθεια του ανθυγιεινού snacking.

Επιπλέον καλό θα ήταν να αποφεύγατε τη ζάχαρη όσο περισσότερο μπορείτε, εφόσον αυτή τείνει να κάνει το σώμα σας πιο πεινασμένο απ’ ότι πραγματικά είναι.

Τέλος είναι σημαντικό να καταναλώνετε μια υγιεινή ποσότητα υδατανθράκων γιατί αυτοί είναι η κύρια πηγή ενέργειας του σώμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Extra tip: Μην αποφεύγετε το φαγητό (ειδικότερα τους υδατάνθρακες) πριν από την άσκηση εφόσον το σώμα σας δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στη γυμναστική.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης