Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το διεθνή αγώνα off road τριάθλου XTERRA Greece Championship που θα πραγματοποιήθει αύριο στη λίμνη Πλαστήρα συγκεντρώνοντας ονόματα του παγκοσμίου αθλητισμού με συμμετοχές από 18 χώρες.24 κορυφαίοι και περισσότεροι από 220 ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες θα βρίσκονται στην Καρδίτσα και τη Λίμνη Πλαστήρα για να ζήσουν ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και εμπειρίες στον φετινό αγώνα. Tο Zougla.gr δεν είναι μόνο χορηγός επικοινωνίας είναι και χορηγός της ομάδας  Zougla.gr- Top Cycles με 3 συμμετέχοντες σε μία ομάδα τριάθλου και μία ακόμα ατομική συμμετοχή.

Η ομάδα μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρήστος Παπαδόπουλος ο κολυμβητής …

Ασχολούμαι με το τρίαθλο περίπου 2 χρόνια για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία το προτιμώ γιατί έχει την εναλλαγή των αθλημάτων και είναι πιο ευχάριστο λιγότερο βαρετό και περισσότερο ομαδικό.Στο xterra συμμετέχω διότι είναι παγκοσμίου επιπέδου αγώνας και επειδή δε κάνω ποδήλατο στο βουνό θα συμμετέχω ως ο κολυμβητής της ομάδας που είναι και το καλό μου αγώνισμα

Πέτρος Γκαζώνης ο ποδηλάτης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποδηλάτης γαρ εδώ και ένδεκα χρόνια, δεν έχω συνδέσει ποτέ και τα τρία αγωνίσματα, τα οποία από μόνα τους αρκούν για να σε ρίξουν στα γόνατα από την κούραση. Έτσι, μόνος τρόπος να συμμετέχω σε αυτό το υπέροχο event στη λίμνη Πλαστήρα, είναι να αναλάβω το ποδηλατικό κομμάτι μιας ομάδας. Οι όχθες της λίμνης κρύβουν υπέροχες συγκινήσεις για όποιον δεν φοβάται να ρισκάρει λίγο παραπάνω και οι διοργανωτές του Xterra χτύπησαν διάνα όταν επέλεξαν την περιοχή.

Νίκος Βακύρης ο δρομέας …

Τρίαθλο, το άθλημα που αποκτάει ολοένα και περισσότερους οπαδούς συνδυάζοντας τρία δυναμικά αθλήματα που το κάνει μεν δύσκολο αλλά από την άλλη αρκετά ευχάριστο αφού δε βαριέσαι πότε και γυμνάζεις όλο το σώμα. Το xterra πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο Event που ενώνει καταξιωμένους Έλληνες και ξένους αθλητές σε έναν δυνατό αγώνα. Εγώ θα έχω τη χαρά να πάρω μέρος ομαδικά κάνοντας το κομμάτι του τρεξίματος.

Σε ατομική συμμετοχή ο Δαυίδ Ξυνομιλάκης

Ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με το τρίαθλο το καλοκαίρι του 2012. Βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή, με τα κατάλληλα άτομα και αυτό ήταν! Δεν ξέρω πως να περιγράψω την ομορφιά του αθλήματος αυτού! Δοκιμάστε και θα δείτε! Αφιερώνω, σχεδόν όλο τον ελεύθερο μου χρόνο σε αυτό και θα ήθελα να είχα άλλο τόσο… …έχω εθιστεί!!! Το Xterra αποτελεί τον σημαντικότερο τριαθλητικό αγώνα που διεξάγεται στην Ελλάδα. Συγκρίνεις τον εαυτό σου με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου και αυτό από μόνο του λέει πολλά! Η διοργάνωση είναι καταπληκτική και το περιβάλλον μοναδικό! Αναφέρομαι φυσικά στο τοπίο της Λίμνης Πλαστήρα, αλλά στους καταπληκτικούς κατοίκους της περιοχής! Εύχομαι όλοι να στηρίζουμε τέτοιους αγώνες και κυρίως να στηρίζουμε τις όποιες προσπάθειες γίνονται στην επαρχία.

Από το Zougla θα θέλαμε να ευχηθούμε στους συμμετέχοντες να ευχαριστηθούν τη διοργάνωση και να βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κώστα Κουμάργιαλη  και τον Έλληνα πρωταθλητή Γρηγόρη Σουβατζόγλου για τη συνεργασία.

Tο πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να το δείτε εδώ. Επίσης το Zougla θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τον αγώνα σε live streaming.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης