Η Ιωάννα Κεχριμπάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2006 εισήχθη στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, απ’ όπου αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2010 με βαθμό πτυχίου ‘‘Λίαν καλώς, 8’’. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Τμήμα Διατροφής του Σεισμανογλείου Νοσοκομείου Αττικής και του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘‘Αλεξάνδρα’’, καθώς και εθελοντική εργασία σε ερευνητικό πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων, που αφορούν τον τομέα της Κλινικής Διαιτολογίας.

Το Σεπτέμβριο του 2011 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, στην κατεύθυνση της ‘‘Κλινικής Διαιτολογίας’’, απ’ όπου αποφοίτησε το Φεβρουάριο του 2013 με βαθμό πτυχίου ‘‘Άριστα, 9,4’’. Τη χρονική περίοδο 2011-2012 συμμετείχε στο ερευνητικό πρωτόκολλο ‘‘Συχνότητα γευμάτων και συγκεντρώσεις γλυκόζης και ινσουλίνης γυναικών με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών’’ στη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ‘‘Αττικόν’’, συμμετέχοντας στη συλλογή του δείγματος, στη διαιτολογική υποστήριξη των εθελοντών και στην επεξεργασία των δεδομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Οκτώβριο του 2012 έως το Φεβρουάριο του 2013 εργάστηκε ως διαιτολόγος στο πιλοτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής ‘‘Εν δράσει’’, το οποίο είχε έδρα στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και είχε ως στόχο την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και άθλησης σε παιδιά σχολικής ηλικίας και σε ενήλικες.

Σήμερα, είναι επιστημονική συνεργάτης στο Γεοπωνικό Πανεπιστήμιο σε ερευνητικό πρωτόκολλο, ενώ αναλαμβάνει τη διαιτολογική υποστήριξη ατόμων για απώλεια ή αύξηση βάρους, καθώς και τη διαχείριση παθολογικών καταστάσεων, οι οποίες χρήζουν διατροφικής αντιμετώπισης.

Ιωάννα Κεχριμπάρη, MSc
Απόφοιτη Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην “Κλινική Διατροφή”
e-mail: ikexrimparh@yahoo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης