Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται με την μαγειρική, καθώς δεν αποτελεί το αγαπημένο τους χόμπι. 
Η ιδανική λύση για όσους, ενώ λατρεύουν τα μαγειρευτά φαγητά, αλλά δεν θα μπουν στον κόπο της «κουζίνας» και δεν θα περάσουν την ώρα τους μαγειρεύοντας…είναι να μαγειρεύει κάποιος άλλος για αυτούς. 

Είναι δύσκολο να έχεις το «μαμαδίστικο» φαγητό από την οικογένειά σου καθημερινά, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σίγουρα όμως, όσο ανεξάρτητοι και να είμαστε, το φαγητό «της μαμάς», έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά…και στο στομάχι μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι θα έκανες όμως αν σου έλεγα ότι μπορείς να τρως καθημερινά τα μαγειρευτά φαγητά που έτρωγες σπίτι σου με φρέσκα υλικά, τα οποία θα τα παραλαμβάνεις στο σπίτι σου; Ακούγεται ιδανική λύση, και είναι άλλωστε, αφού η mynutri φροντίζει για εσένα και τα φαγητά που λατρεύεις.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει το πρόγραμμα της mynutri για απώλεια βάρους και ήδη είμαι στα -1,3 κιλά! Χωρίς να στερηθώ όσα αγαπάω! (δες εδώ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 8η μέρα της διατροφής τα μπιφτέκια γαλοπούλας με ρύζι ήταν μια άψογη επιλογή για το μεσημεριανό μου. Πολλοί μπορεί να δυσκολεύεστε στο να διαλέξετε τα σωστά υλικά από κρεοπωλεία, αλλά η mynutri επιλέγει τα πιο θρεπτικά και γευστικά υλικά και πιστέψτε με..δε θα πεινάσετε ποτέ!

9η ημέρα διατροφής: Μακαρόνια με μπιφτέκι κοτόπουλο! Για τους λάτρεις των ζυμαρικών, η mynutri αδιαμφισβήτητα έχει σκεφτεί όλα τα γούστα! Η κόκκινη σάλτσα, ελαφριά και γευστική, θα σου θυμίσει σίγουρα τα αγαπημένα μακαρόνια που έφτιαχνε η μαμά σου όταν έμενες στο σπίτι. 

Κλείνοντας την εβδομάδα, ο αρακάς με πατάτες φούρνου και καρότα δε γίνεται να μη σου θυμίσει την αγαπημένη σου μαμά με τις κλασικές ελληνικές συνταγές.  Η 10η μέρα της διατροφής μου θύμισε όλες εκείνες τις γεύσεις που είχα λατρέψει ως παιδί και πλέον ως ενήλικη, λόγω έλλειψης  χρόνου, δεν προλβαίνω να μαγειρεύω μόνη μου.

Η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής. Μπορείς να αλλάξεις τις «κακές» συνήθειες εύκολα, χωρίς κόπο, αρκεί να το αποφασίσεις! 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης