Η Μίαρη Παναγιώτα είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης από το έτος 2006. Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αττικόν”. Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «διατροφική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο του πεπτικού συστήματος που υποβάλλονται σε συνδυασμένη χημειοακτινοθεραπεία». Το έτος 2008 τελείωσε σπουδές στη Ιριδολογία στο NHS στην Ελλάδα. Το έτος 2009 τελείωσε την εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές (νευρική ανορεξία – νευρική βουλιμία – αδηφαγία) στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών. To 2012 της απονεμήθηκε ο τίτλος “Master in Practitioner Skills in Eating Disorders and Obesity” από το ΚΕΑΔΔ, το οποίο συνεργάζεται με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED. Παράλληλα παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τη διατροφή παιδιών και ενηλίκων.

Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας «Διατροφή» και του «Medidiatrofi», της ΕΔΔΕ – Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Ιριδολογίας. Έχει αρθρογραφήσει και εξακολουθεί να αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά όπως το «διατροφή», «family life», «ευεξία», εφημερίδες «το ΒΗΜΑ», η «ESPRESSO» «η φωνή της ενημέρωσης», «metrocity», ένθετο «μαγειρεύοντας με τα παιδιά» και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους, σχολεία και τηλεόραση. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού για θέματα διατροφής όπως στο «Breakfast festival» στο μετρό Συντάγματος, «παιδικός διαγωνισμός μαγειρικής» εκ της ένωσης πολυτέκνων γυναικών Ελλάδος στο θέατρο πολιτών Περιστερίου, «taste and fitness» στο Mall Athens – Μαρούσι, «γειτονιά της δράσης» στο μετρό Συντάγματος για την υγεία και την ευεξία και άλλα.

Πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με σκοπό την ανάπτυξη διατροφικών δεξιοτήτων σε γονείς και παιδιά. To 2012 ξεκίνησε το 2ο μεταπτυχιακό της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με ειδικότητα στην διατροφή και άσκηση. Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στο Περιστέρι όπου δέχεται κατόπιν ραντεβού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιώτης Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το έτος 2008 έως και σήμερα.
Εξωτερικός συνεργάτης του θεραπευτικού κέντρου ΙΑΣΙΜΟ από το έτος 2010 έως και σήμερα.
Εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΟΜΗ από το έτος 2010 έως και σήμερα στα μαθήματα «οργάνωση και διοίκηση διαιτολογικών χώρων», «διατροφή και αθλητισμός», «βασικές αρχές διατροφής», «έλεγχος και καταλληλότητα τροφίμων», «διατροφή και ψυχολογία», στα τμήματα «ειδικός εφαρμογών διαιτητικής» και «ειδικός εφαρμογών αισθητικής».

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Θηβών 125 & Πυργιωτίσσης 1, Περιστέρι
τηλ: 210-5757733
www.nutritionscience.gr
email: giotamiari@gmail.com

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης