Μετά από μια -σχεδόν- εβδομάδα φτάσαμε στο τέλος της διατροφής. (δείτε τα προηγούμενα άρθρα εδώ) Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ακούνε τη λέξη «δίαιτα» πιστεύουν ότι πρέπει να στερηθούν τις αγαπημένες τους τροφές, ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου γεύματα παντού με τη mynutri. Η εταιρεία έχει σκεφτεί τις ανάγκες σου, μαγειρεύει για εσένα και παραλαμβάνεις κάθε μέρα στον χώρο σου τα αγαπημένα σου φαγητά. Εκτός αυτού, η mynutri φτιάχνει τη κατάλληλη διατροφή για εσένα, ανάλογα με το πόσα κιλά θες να χάσεις και τις ανάγκες του οργανισμού σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα pancakes γλυκοπατάτας ήταν το τέλειο πρωινό για το Σάββατο 8/10. Για όσους είναι λάτρεις των brunch, μπορούν να απολαμβάνουν υγιεινές επιλογές χωρίς να σκέφτονται τις θερμίδες. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα πρωινά της εταιρείας εδώ και να πάρεις και άλλες ιδέες για τις επιλογές που μπορείς να έχεις. 

Το μεσημεριανό της Δευτέρας ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα φαγητά πολλών. Μπιφτέκια στο φούρνο με λαχανικά. Ένα πιάτο άκρως υγιεινό, χωρίς υδατάνθρακες και σε καμία περίπτωση δε θα νιώσεις ότι «πεινάς». Όλα τα υλικά από τη mynutri είναι γευστικά και γεμίζουν το «κενό» στο στομάχι σου, χωρίς καν να μαγειρεύεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 9/10. Και η εβδομάδα ξεκινάει με κοτόπουλο φρικασέ. Ένα γεύμα που οι περισσότεροι δε θα σκεφτούν να μαγειρέψουν μόνοι τους. Η πίεση της καθημερινότητας σε «αναγκάζει» να μην μπορείς να πειραματιστείς με πολλές γεύσεις και καταλήγεις πάντα να μαγειρεύεις τα ίδια και τα ίδια. Τι γίνεται όμως όταν η mynutri μαγειρεύει κάθε μέρα για εσένα και κάτι διαφορετικό; Ακόμα το σκέφτεσαι;

Με τη βοήθεια της mynutri έχασα μετά από 1 βδομάδα…2 κιλά! Χωρίς να στερηθώ όσα έτρωγα και πριν, αλλά κυρίως, κάθε μέρα είχα τα αγαπημένα μου φαγητά…στο σπίτι, έτοιμα και μαγειρεμένα! Την επόμενη φορά που θα θελήσω να χάσω κιλά, θα επιλέξω με «κλειστά» μάτια την εταιρεία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης