Πόσες φορές δεν έχουμε πει, «ας φάω τώρα 10 σοκολάτες κι από Δευτέρα δίαιτα», έτσι δεν είναι; Μόνο που την Κυριακή το βράδυ, καθώς ετοιμάζουμε φιλότιμα το διαιτητικό ταπεράκι για το γραφείο, το μυαλό μας ταξιδεύει αλλού: σε λαχταριστές, γλυκές σοκολάτες που, όταν τις δαγκώνεις, πλημμυρίζουν τις αισθήσεις άλλοτε με το άρωμα και τη γεύση cappuccino, άλλοτε με ρευστή, ακαταμάχητη πραλίνα ή με τα αρώματα πορτοκαλιού και φράουλας κι άλλοτε με την all time classic απόλαυση των τραγανών, φρέσκων ξηρών καρπών.

Και είναι φυσικό να ταξιδεύει αλλού γιατί, όταν σώμα και εγκέφαλος υποβληθούν σε στέρηση, τα αποτελέσματα είναι γνωστά και ολέθρια. Όσο δυνατή και αν είναι η επιθυμία για ένα «θεϊκό» κορμί, σπάνια μπορεί να υπερνικήσει την επιθυμία για επανάσταση κόντρα στην απαγόρευση! Κι εκεί, ξεκινάει ο φαύλος κύκλος: αφού οι σοκολάτες είναι πια απαγορευμένος πειρασμός, το μυαλό δεν παύει να τις ονειρεύεται. Κι όσο τις ονειρεύεται, τόσο δυσκολεύεται να πειθαρχήσει. Ώσπου, κατά Τετάρτη-Πέμπτη, οι αντιστάσεις λυγίζουν και εμφανίζονται οι πρώτοι πειρασμοί, συχνά με τη μορφή τούρτας! Άλλωστε, δεν πειράζει: από Δευτέρα δίαιτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αν όλα αυτά είναι απολύτως περιττά; Κι αν στη θέση του… δράματος και της απογοήτευσης υπάρχει μια εναλλακτική λύση, που να επιτρέπει την ακαταμάχητη απόλαυση της σοκολάτας χωρίς να χαλάει την ισορροπία στη διατροφή που θέλετε να ακολουθήσετε, προκειμένου να χάσετε βάρος;

Γιατί, μάλλον δεν έχετε γνωρίσει τη σειρά Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ! Μια καινοτόμο σειρά επιδορπίων, που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή, αφού συνδυάζουν την απόλαυση με τους στόχους για απώλεια, ή διατήρηση, βάρους! Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν υπέροχες σοκολάτες, με λαχταριστή γεύση cappuccino, με ρευστή πραλίνα, με αρώματα πορτοκαλιού και φράουλας και, φυσικά, με τραγανούς, φρέσκους, ξηρούς καρπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς, δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού Stevia, έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά. Έτσι, αντί για απαγορευμένος πειρασμός, γίνονται ένας πολύτιμος σύμμαχος –πάντα βέβαια στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής-για όσους ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό, που μπορούν να λένε πια, από Δευτέρα… σοκολάτες!

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι οι Σοκολάτες Sweet & Balance bitter και γάλακτος βραβεύτηκαν το 2015 με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste & Quality Institute Awards – ΙΤQI. Ο οργανισμός αυτός είναι o κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, με κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης