Γιώργος Μελάς - Φυσικοθεραπευτής- Ειδικεύεται σε αποκατάσταση νευροχειρουργικών παθήσεων

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014, 13:16
Γιώργος Μελάς - Φυσικοθεραπευτής- Ειδικεύεται σε αποκατάσταση νευροχειρουργικών παθήσεων
Ο Γιώργος Μελάς είναι απόφοιτος του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών έχωντας ειδικευτεί σε αποκατάσταση νευροχειρουργικών παθήσεων ενήλικων και παίδων, τροχαία ατυχήματα, αθλητικές κακώσεις, μετεγχειριτική πορεία μετά απο ολικές αρθροπλαστικές και χειρουργική σπονδυλικής στήλης.

Είναι μέλος της Ελληνικής Φυσιοθεραπευτικής Εταιρίας αλγολογίας, υπήρξε φυσικοθεραπευτής στο Γενικό Νοσοκομείο αεροπορίας και σε ποδοσφαιρικές ομάδες (όπως Αιγάλεω, Μοσχάτο και Νίκαια) ενώ ήταν φυσικοθεραπευτής στην παραολυμπιάδα 2011 τσεκάρωντας αθλητές αν έχουν καλή κινητικότητα, μυικά τεστ και ασκήσεις αποκατάστασης, έχει αναλάβει αρκετούς επαγγελματίες αθλητές πολεμικών τεχνών αλλα και σωματικής διάπλασης (body building). Επίσης ήταν συγγραφέας πάνω σε ερευνική εργασία του εθνικού ιδρύματος αποκατάστασης αναπήρων πάνω σε εγκεφαλικά επεισόδια και αποκατάσταση αυτών. Λειτουργεί το δικό του κέντρο φυσιοθεραπείας στο οποίο πραγματοποιεί και της έρευνες του ,έχωντας συμφωνία με πολλές ομάδες. Έχει πάρει για τις σπουδές του 3 υποτροφίες, μία στις εισαγωγικές και δύο μέσα στη σχολή. Είναι δημιουργός NEAΣ μεθόδου αποκατάστασης επικονδυλίτιδας έχοντας συνάψει επαγγελματική συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού όπως το πανεπιστημίο UCLA.

Τέλος, έκανε πρωταθλητισμό στο kickboxing έχωντας 8 πρώτες θέσεις σε 8 διασυλλογικά πρωταθλήματα και μία δεύτερη σε Muay Thai. Έχει κάνει και ερασιτεχνικό ΜΜΑ και καράτε.

Τηλ. : 216 700 36 03 - 6936 606 919
Μεγ. Αλεξάνδρου 69 Αιγάλεω
e-mail : george_melas@hotmail.com
www.fisiotherapeia.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014, 14:19