H κ. Μαρία Σαχά είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια από το 1978 με εξειδίκευση στην  τεχνική «McKenzie», για τη μηχανική διάγνωση και θεραπεία της σπονδυλικής στήλης, και την αποκατάσταση της άκρας χείρας, πιστοποιημένη (hand therapist). Διαθέτει επιπλέον πιστοποιήσεις – Βελονισμός (1990), Management & Marketing στον κλάδο της Φυσικοθεραπείας στη Νέα Υόρκη(1997), Ναυαγοσωστική και καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (CPR-AED) (2012).

Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκινάει το 1978 ως συνεργάτης της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία. Το 1979, μεταπηδά δυναμικά στον ιδιωτικό τομέα ιδρύοντας το  «Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας» στα Κάτω Πατήσια και παραμένοντας επιστημονικός συνεργάτης εκεί, αναλαμβάνει περαιτέρω την ίδρυση και  λειτουργία του «Επιστημονικού Κέντρου φυσικοθεραπείας» στο Χαλάνδρι .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2010 Ιδρύει και Διευθύνει στις νέες του εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι το «PhysioPolis» προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, συνδυάζοντας δύο έννοιες αλληλένδετες και συνυφασμένες με την επιστήμη της φυσικοθεραπείας – Την Υγεία & την ευεξία – .

Έχει συνεργαστεί με τη Μικροχειρουργική του νοσοκομείου ΚΑΤ και εργαστεί σε κέντρα αποκατάστασης σε Ευρώπη και Αμερική. Ως επαγγελματίας και επιστήμων της φυσικοθεραπείας, έχει αναλάβει τη  διοργάνωση σχετικών σεμιναρίων, και έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια σ’ όλο τον κόσμο, ενώ έχει να επιδείξει πλούσια δράση στην έκδοση επιστημονικών συγγραμμάτων, καθώς και σε δημοσιεύσεις  επιστημονικών και ενημερωτικών άρθρων.

Παπαναστασίου 3, 152 34, Χαλάνδρι (ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευής)
ΤΗΛ: 210 68 00 175
FAX: 210 68 10 898
EMAIL: info@physiopolis.gr
WEB: www.physiopolis.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης