Πρόκειται για ένα σύστημα 100 πόντων που βοηθά στη σωστή αποκατάσταση.Οι αθλητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποκατάσταση είναι καθοριστική για τη διατήρηση των επιδόσεών τους αλλά η εξασφάλισή της συχνά παραμελείται. Δοκίμασε αυτό το σύστημα αποκατάστασης για να διασφαλίσεις ότι θα έχεις ταχύτερη αποκατάσταση με έναν απλό τρόπο. Ονομάζεται σύστημα αποκατάστασης 100 πόντων. Ως μέρος αυτού του συστήματος, σε κάθε τρόπο αποκατάστασης αποδίδεται αριθμητική τιμή με βάση την αποτελεσματικότητά της.

Όλοι γνωρίζουν ότι χωρίς επαρκή αποκατάσταση, ένας αθλητής δεν θα πετύχει βέλτιστη απόδοση λόγω της προοδευτικής κόπωσης, που συχνά ονομάζεται σύνδρομο υπερπροπόνησης. Οι τεχνικές αποκατάστασης, όπως η θεραπεία συμπίεσης (πχ με ελαστικές κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης), η καλή διατροφή, τα σωστά αθλητικά συμπληρώματα και η επαρκής ενυδάτωση, η υδροθεραπεία, το αθλητικό μασάζ, το foam roller, οι διατάσεις καθώς και ο τρόπος ζωής είναι βασικές μέθοδοι για την αποκατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βελτιστοποίηση της απόδοσης απαιτεί μια λεπτή ισορροπία μεταξύ στρες / κόπωσης και αποκατάστασης (η αποκατάσταση είναι συχνά παραμελημένη), η οποία επιτυγχάνεται καλύτερα όταν ο αθλητής δίνει σημασία σε αυτή. Το σύστημα αποκατάστασης 100 πόντων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να εκπαιδεύσει τους αθλητές σχετικά με τη σημασία των μεθόδων αποκατάστασης μετά την προπόνηση και μετά τον ανταγωνισμό και να προωθήσει στρατηγικές αποκατάστασης που βελτιώνουν τη μέγιστη απόδοση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης