Υλικά

  • 500 γρ. αρακάς
  • 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος, κομμένο σε μερίδες
  • 300 γρ. κρεμμυδάκια
  • 500 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι άνηθος ψιλοκομμένος
  • Λίγη ζάχαρη
  • Λίγο αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10΄.
Προσθέτουμε την ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 30΄.

Τέλος, ρίχνουμε τον αρακά, τον άνηθο, τη ζάχαρη και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας και ο αρακάς. Στο τέλος του μαγειρέματος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Πηγή: icookgreek.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης