Παγωμένο γιαούρτι με φράουλες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016, 19:00
Παγωμένο γιαούρτι με φράουλες
Κρεμώδες παγωμένο γιαούρτι απαλλαγμένο από τα λιπαρά...

Οδηγίες

1. Κόψτε σε μικρά κομμάτια τη μισή ποσότητα από τις φράουλες και τις υπόλοιπες πολτοποιήστε τις ώσπου να φτάσουν σε μορφή πουρέ με τη βοήθεια ενός μίξερ ή ενός σύρματος.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το συμπυκνωμένο γάλα με τον πουρέ φράουλας και στο τέλος αναμείξτε το απαλά με το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Διασκορπίστε μέσα τις ψιλοκομμένες φράουλες.

3. Γυρίστε το μείγμα σε ένα σκεύος και σφραγίστε με το καπάκι ή τυλίξτε το καλά σε μεμβράνη και αφήστε το να παγώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι να γίνει στερεό. Αφαιρέστε από την κατάψυξη 10-15 λεπτά πριν σερβίρετε το παγωμένο γιαούρτι. Μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και 1 μήνα.





Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016, 19:00