Περιγραφή

Ένας κλασικός συνδυασμός μεταμορφωμένος σε ένα υγιεινό πιάτο αλλάζοντας μόνο τον τρόπο μαγειρέματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ψήσιμο στο φούρνο παίρνουμε κατά το ήμισυ το λίπος και τις θερμίδες από αυτό με το παραδοσιακό, αγαπημένο μαγείρεμα στο τηγάνι. Παρά το γεγονός ότι οι πατάτες μοιάζουν να είναι αντίθετες με μία διατροφή για ελάττωση κιλών, είναι μια χρήσιμη πηγή βιταμίνης C, Β6, καθώς και καλίου.

1. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 220 ° C. Στεγνώστε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας και απλώστε μία στρώση σε ένα μεγάλο ταψί.
2. Περιχύνετε με το μισό ελαιόλαδο και αλατίζετε. Μαγειρέψτε για 40 λεπτά, γυρίζοντάς τις μετά από 20 λεπτά, έτσι ώστε να μαγειρευτούν ομοιόμορφα.
3. Ανακατέψτε τη φρυγανιά με το ξύσμα λεμονιού και το μαϊντανό και το αλατοπιπερώνετε καλά.
4. Τοποθετήστε τα φιλέτα ψαριού σε ένα ταψί και πασπαλίστε από πάνω το μείγμα φρυγανιάς καθώς και με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα ντοματίνια.
5. Στη συνέχεια ψήνετε στο φούρνο ταυτόχρονα με τα τελευταία 10 λεπτά από το χρόνο μαγειρέματος των τσιπς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης