Σουβλάκι με λίγες θερμίδες; κι όμως υπάρχει! Δες τη συνταγή για το σουβλάκι που αποτελεί ιδανικό γεύμα για μεσημεριανό γεύμα ή και μετά την προπόνηση.

Το σουβλάκι θεωρείται βόμβα θερμίδων, όμως αν φτιαχτεί σωστά δηλαδή με καθαρά υλικά που διαλέγουμε εμείς τότε είναι ένα ιδανικό και θρεπτικό γεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα χρειαστείτε:

Υλικά

1 πίτα για σουβλάκι (αλάδωτη)
150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο άπαχο ή φιλέτο κοτόπουλο 
2-3 κ.σ. γιαούρτι 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ντομάτα

πάπρικα
100γρ πατάτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες (σαν chips)

Διαδικασία:

Ψήστε το κρέας και στο τέλος προσθέστε λίγη ρίγανη.

-σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο νερό

σε μεγάλη τοστιέρα

τοποθετήστε το σε λαδόκολλα στον φούρνο -εκεί μπορείτε να ψήσετε και τις πατάτες ραντίζοντάς τες με ελάχιστο ελαιόλαδο.

 

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης