Σουβλάκι με λίγες θερμίδες; κι όμως υπάρχει! Δες τη συνταγή για το σουβλάκι που αποτελεί ιδανικό γεύμα για μεσημεριανό γεύμα ή και μετά την προπόνηση.
Το σουβλάκι θεωρείται βόμβα θερμίδων, όμως αν φτιαχτεί σωστά δηλαδή με καθαρά υλικά που διαλέγουμε εμείς τότε είναι ένα ιδανικό και θρεπτικό γεύμα.
Θα χρειαστείτε:
Υλικά
1 πίτα για σουβλάκι (αλάδωτη)
150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο άπαχο ή φιλέτο κοτόπουλο
2-3 κ.σ. γιαούρτι
ντομάτα
πάπρικα
100γρ πατάτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες (σαν chips)
Διαδικασία:
Ψήστε το κρέας και στο τέλος προσθέστε λίγη ρίγανη.
-σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο νερό
-ή σε μεγάλη τοστιέρα
-ή τοποθετήστε το σε λαδόκολλα στον φούρνο -εκεί μπορείτε να ψήσετε και τις πατάτες ραντίζοντάς τες με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου