Επιπλέον, η άσκηση μπορεί να επιταχύνει την καύση θερμίδων για να υποστηρίξει τις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους.

Εάν ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος, μια προσέγγιση που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι να υπολογίσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε έναντι των θερμίδων που καίγονται. Ένα μέτριο θερμιδικό έλλειμμα μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε στον στόχο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένων αυτών, οι τροφές που καταναλώνετε μετά την προπόνηση μπορούν επίσης να επηρεάσουν την πρόοδό σας, επομένως θέλετε οι επιλογές σας εκτός από χορταστικές να είναι όσο πιο θρεπτικές και ταιριαστές στα σχέδιά σας.

Απαραίτητη η «διατροφική αποκατάσταση» μετά την γυμναστική

Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μπείτε απευθείας στο ντους μετά την γυμναστική σας, είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο για την διατροφική σας αποκατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διατροφική αποκατάσταση πρόκειται για την κατανάλωση τροφής μετά την προπόνησή σας που βοηθά το σώμα σας να αποκαταστήσει την ενέργεια, να υποστηρίξει τον μυϊκό ιστό και να αντικαταστήσει βασικά θρεπτικά συστατικά που μπορεί να έχουν εξαντληθεί κατά την διάρκεια της προπόνησής σας, όπως υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες.

Μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν φτιάχνετε το σνακ ή το φαγητό σας μετά την προπόνηση, είναι:

Περιλαμβάνετε πάντα μια πηγή πρωτεΐνης για την υποστήριξη του μυϊκού ιστού που ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της άσκησης.
Προσθέστε μια πηγή υδατανθράκων για να αναπληρώσετε τα αποθέματα στο σώμα σας.
Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση για να αναπληρώσετε τα υγρά που χάσατε κατά την προπόνηση.
Οι τροφές που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους

Πηγή: govastiletto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης