της Κατερίνας Ζουμποπούλου Personal Trainer TRX Instructor

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Trx Suspension Training είναι από τα top προπονητικά συστήματα στον κόσμο και το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το αθλητικό ιδεώδες που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα.
Όπως και στα αγωνίσματα των Ολυμπιακών αγώνων της αρχαιότητας έτσι και στους αθλούμενους που επιλέγουν να γυμναστούν με Trx έχουν στο μυαλό τους να βελτιώσουν την σωματική τους ικανότητα,την δύναμη,την αντοχή τα όριά τους,την αθλητική τους παιδεία και όλα τα παραπάνω στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι” με κύριο αντίπαλο αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η προπόνηση με ιμάντες σε κάνει κάθε φορά να ελέγχεις με απόλυτη ακρίβεια το σώμα σου,να δίνεις πίεση και ένταση σε συγκεκριμένες μυικές ομάδες ανάλογα με την άσκηση που έχεις  να αποδόσεις και να έχεις σαν τελικό αποτέλεσμα σε συνδιασμό με μία υγιεινή διατροφή το σφιχτό και καλογραμμωμένο κορμί που εσύ επιθυμείς.

Κοινά στοιχεία του Trx με την γυμναστική στην Αρχαία Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.Σκοπός της εκγύμνασης είναι η άσκηση και η εκπαίδευση να απευθείνετε σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που έχουν φυσικά χαρίσματα.

2.Το αποτέλεσμα τότε και τώρα με το Trx να είναι παιδαγωγικό και αισθητικό.

3.Οι αθλούμενοι ασκούνται υπό την καθοδήγηση του προπονητή ο οπόιος έχει τις γνώσεις,την εμπειρία και την ικανότητα να σμηλεύει το σώμα με τρόπο έξυπνο ώστε αυτό να απογειωθεί μυικά αλλά και αισθητικά.

4.Ο αθλητισμός στην αρχαία Ελλάδα όπως και σήμερα είναι σημαντικό μέρος της κοινωνικής ζωής.Το Trx αποτελεί καθημερινή ανάγκη για όλους μας εφόσον ανήκουμε σε όσους πιστεύουν ότι η υγεία του σώματος πρέπει να συμβαδίζει με την πνευματική υγεία.
Άρα επιλέγουμε για όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω το προπονητικό μοντέλο του Trx Suspension Training γιατί μας προάγει με έξυπνο τρόπο σωματικά,μας δίνει ευεξία και μας καλλιεργεί την ανάγκη να φτάσαμε αλλά και να ξεπεράσουμε τα αθλητικά μας όρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης