της Κατερίνας Ζουμποπούλου TRX Istructor Personal Trainer

 Η μάχη εναντίον του σωματικού λίπους μπορεί να κερδηθεί άμεσα,αποτελεσματικά και με τα αντίστοιχα αισθητικά αποτελέσματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες με την προπόνηση Trx.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι ασκήσεις που γίνονται στο προπονητικό πρόγραμμα με ιμάντες αποδίδουν καλύτερα από άλλα Fitness προγράμματα γιατί βάζουν στην¨ αρένα¨ του  μαθήματος Trx όλους τους μύες χωρίς να αφήνει κανέναν από αυτούς να τεμπελιάζει!

Ας δούμε ορισμένες ασκήσεις με τις οποίες πραγματικά θα ακούσετε το σώμα σας να καίγεται αλλά ταυτόχρονα και να σας…αρέσει!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Trx Squat & Fly

Τοποθετώ το σώμα μου απέναντι στον ιμάντα και ενώ κρατιέμαι από τις
 χειρολαβές κάνω κάθισμα. Στην συνέχεια σηκώνομαι αργά και ταυτόχρονα επεκτείνω τα χέρια μου όσο πιο πλατιά γίνεται για να στοχεύω στους ώμους.Όσο καλύτερη είναι η ανάπτυξη των χεριών η άσκηση βάζει φωτιά στους ώμους.Ταυτόχρονα με την άσκηση αυτή γυμνάζουμε και τους τετρακεφάλους το στήθος και την πλάτη.

Κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

 

Trx Side Plank

Είμαι στο έδαφος με το σώμα μου σε πλάγια θέση σε σχέση με τον ιμάντα.Βάζω τα πόδια μου με ασφάλεια στους υποδοχείς ποδιών.Επεκτείνω το χέρι μου για καλύτερη ισορροπία και σιγά σιγά ανεβοκατεβάζω τους γοφούς.Όταν σηκώνω τους γοφούς το σώμα πρέπει να είναι σανίδα και παραμένω για λίγο στην θέση αυτή.Στην συνέχεια εκτελώ την άσκηση και από την άλλη πλευρά.Πιάνει χωρίς καμία αμφιβολία Full τους πλευρικούς σας μύες.

 

Trx Clock Press

Το σώμα είναι με την πλάτη στον ιμάντα και έχει μία ελαφριά κλίση προς το έδαφος.Τα χέρια μου εναι τοπετημένα στις χειρολαβές και στην συνέχεια το ένα χέρι και το επεκτείνω στο ύψος του ώμου όσο πιο τεντωμένο γίνεται.Το κρατάω για λίγο στην θέση αυτή και στην συνέχεια κάνω ακριβώς την ίδια κίνηση και με το άλλο.Επαναλαμβάνω αρκετές φορές και από τις δύο πλευρές.

 

Με τις συγκεκριμένες ασκήσεις θα καταλάβετε μετά το τέλος τις προπόνησης να είστε γεμάτη ενέργεια,να έχετε ιδρώσει στο full, η δύναμή σας θα έχει βελτιωθεί απίστευτα και το μόνο σίγουρο θα έχετε πάνω απ’όλα ευελιξία και βλέπετε τον στόχο σας που είναι το κάψιμο λίπους γίνεται πραγματικότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης