της Κατερίνας Ζουμποπούλου ΤRX Ιnstructor – Personal Trainer

Μία από τις αγαπημένες εποχές όλων μας είναι το καλοκαιράκι που μπορεί να απέχει μερικούς μήνες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε απροετοίμαστοι ή να τρέχουμε τη τελευταία στιγμή να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε από νωρίς  για να αναδείξουμε τα “κάλλη” μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορίτσια για να μην έχετε άγχος για το αν θα είστε άψογες στην ιδιαίτερα καυτή περιοχή του μπικίνι η λύση για άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα βρίσκεται στην προπόνηση με Trx.

Ας δούμε ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας!

Ξαπλώστε τον κορμό σας ανάσκελα και τοποθετήστε τις φτέρνες σας στους υποδοχείς ποδιών του ιμάντα. Βάλτε τα χέρια σας πλάι στο ύψος των ισχίων με τις παλάμες σας να ακουμπούν στο πάτωμα. Πιέζετε τις φτέρνες σας ενώ ταυτόχρονα σηκώνετε τους γοφούς σας από το έδαφος μέχρι να έρθουν σε ευθεία γραμμή οι ώμοι, τα ισχία και τα γόνατα. Επανέρχεστε στην αρχική σας στάση αργά και επαναλαμβάνετε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Τοποθετείστε το σώμα σας με την πλάτη στο Trx ενώ με τα χέρια θα κρατηθούμε από τις λαβές του. Οι αγκώνες θα πρέπει να είναι μόνιμα λυγισμένοι. Από την θέση αυτή οδηγείστε και σηκώστε το πόδι σας μπροστά και στην συνέχεια φέρτε το γόνατό σας προς τα πίσω. Επιστρέφετε αργά και με απόλυτη ισορροπία στην αρχική σας θέση. Μετά από ορισμένες επαναλήψεις κάνω την ίδια ακριβώς κίνηση και από το άλλο μου πόδι.


 Αφιερώστε 20′ λεπτά καθημερινά από τον χρόνο σας και θα δείτε το σώμα σας με διαφορετικό μάτι.Ακολουθείστε το πρόγραμμα Trx Suspension Training και το καλοκαίρι θα έχει ως αποτέλεσμα στην θέα του μπικίνι σας  ο αντρικός πληθυσμός να μετρά αναστεναγμούς και ο γυναικείος…..λιποθυμίες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης