Το GameWorld γιορτάζει 9 χρόνια παρουσίας στο χώρο και το γιορτάζει μαζί σας με έναν μεγάλο διαγωνισμό!

Όπως γνωρίζετε, εδώ και ένα μήνα το site μας βρίσκεται σε στάδιο upgrade. Αναμέναμε το upgrade να είναι 100% έτοιμο σήμερα ώστε να μπορέσουμε να γιορτάσουμε μέσω της νέας μας εμφάνισης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό, λόγω του μεγάλου όγκου αλλαγών που ετοιμάζουμε. Ακόμη, όπως έχετε παρατηρήσει, η εμφάνιση του site σχεδόν δεν έχει καν ξεκινήσει. Ευχαριστούμε όμως όλους εσάς που βρίσκεστε κοντά μας αυτή την περίοδο και μας στηρίζετε στα δύσκολα, ειδικά αν αναλογιστούμε τα διαστήματα που το site βγαίνει offline. Πιστεύουμε πάντως ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για αλλαγές και μέχρι την λήξη του υποσχόμαστε ότι θα τις έχουμε ολοκληρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος που το upgrade κρατάει τόσο είναι τα Game Profiles τα οποία είχαμε ορίσει ως πρώτη προτεραιότητα εδώ και δύο χρόνια και που τελικά αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε. Έχουν ολοκληρωθεί κατά το 70% και υπολείπονται ακόμη τα User Reviews. Όσοι αφήνετε ήδη reviews -και σας ευχαριστούμε για αυτό- να ξέρετε ότι έχουν αποθηκευτεί και θα εμφανιστούν σύντομα στα αντίστοιχα άρθρα. Όταν ολοκληρωθούν στο 100%, όπως και το Forum (σ.σ. θα έχει ολοκληρωθεί στο 100% έως το τέλος του μήνα) τότε θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Διαγωνισμός: 9 χρόνια GameWorld
Πέρασαν κιόλας 9 χρόνια, δημιουργικά, γεμάτα χαρά, ειδήσεις, previews, reviews, άφθονη επικοινωνία μαζί σας σε Forum & Community, αλλά και μέσω των εκπομπών και φυσικά διαγωνισμούς. 31.000 χρήστες στο Community, οι εγγραφές στο YouTube κοντεύουν τις 30.000 και πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουν αυτές του site, ενώ τα Likes στο Facebook είναι περίπου ισόποσα. Για να γιορτάσουμε λοιπόν μαζί σας και να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε μαζί μας, σας αφιερώνουμε τον σημερινό διαγωνισμό. Για σήμερα, φοράμε την φανέλα με το 9 και σκοράρουμε δώρα! 

Σημείωση: Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλους τους διαγωνισμούς μαζί εφόσον έχετε τις προϋποθέσεις. Οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν από πάνω προς τα κάτω, δηλαδή από τα μεγάλα δώρα προς τα μικρότερα. Προς αποφυγή διπλών νικητών, όσοι κερδίζουν δώρο θα βγαίνουν εκτός των επόμενων κληρώσεων ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νικητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Sennheiser PC-135
Η εταιρεία Φίλιππος Νάκας, αντιπροσωπεία της εταιρείας Sennheiser η οποία επιδεικνύει σημαντικά περιφερειακά προς τους gamers το τελευταίο διάστημα, προσφέρει 10 headset αξίας 91 ευρώ το καθένα (συνολική αξία 910 ευρώ).

Για να μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 10 headset απλά γράψτε το μήνυμά σας στην ομάδα της Sennheiser.

Samsung UD590 28″
Ως μεμονωμένο δώρο είναι το πιο ακριβό του διαγωνισμού μας! Η εταιρεία Samsung προσφέρει ένα Monitor 28″ αξίας 600 ευρώ. Το απόλυτο εργαλείο για το σαλόνι ή το γραφείο σας!

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό.

Razer/Sega gifts
Η Zegetron, αντιπροσωπεία των Razer και Sega, που μας αγαπάει και μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει τα εξής:

1 Razer DeathAdder World of Tanks mouse

Αποκτήστε το νέο mouse της Razer, ντυμένο στα χρώματα του World of Tanks. Δείτε το βίντεο για να δηλώσετε συμμετοχή:

5 Razer Dragon Age 2 Messenger Bags
Απαιτεί: Να έχετε στο προφίλ σας δραστηριότητα τις τελευταίες 30 ημέρες.


Κερδίστε την απόλυτη τσάντα Razer που θα σας συντροφεύει παντού.

Aφήστε σχόλιο στην ομάδα της Razer γράφοντας ποιο περιφερειακό είναι το αγαπημένο σας. Θυμηθείτε ότι ο διαγωνισμός αφορά τα ενεργά μέλη του GameWorld, δηλαδή όσα έχουν δραστηριότητα στο προφίλ τους τις τελευταίες 30 ημέρες.

5 Razer Leet Packs 
Χωρίς κλήρωση

Κερδίστε 5 Razer L33t Packs. Καθένα περιέχει αυτοκόλλητα Razer, dogtags και door hangs. Δεν χρειάζεται κλήρωση, ούτε κάποιο προαπαιτούμενο προφίλ. Απλά γράψτε την ολοκληρωμένη άποψή σας (μία παράγραφος ολοκληρωμένο κείμενο) στο forum topic της Razer. Οι πρώτοι πέντε θα παραλάβουν τα Leet pack τους.

10 Empire Total War/Napoleon Total War (PC)
Επιλέξτε ένα από τα δύο στην αντίστοιχη ομάδα Total War στην Community του GameWorld.

5 Metal Gear Solid: Ground Zeroes (Xbox One)
Κερδίστε πέντε αντίτυπα του παιχνιδιού για Xbox One. Απλά αφήστε το μήνυμά σας με την άποψή σας για το παιχνίδι στην αντίστοιχη ομάδα του Metal Gear Solid: Ground Zeroes.

5 God of War Collection (PS Vita)
Οι κάτοχοι της φορητής κονσόλας της Sony μπείτε στην ομάδα του Kratos και γράψτε την άποψή σας για οποιαδήποτε έκδοση της σειράς God of War. Θα μπείτε στην κλήρωση για 5 God of War Collection για PS Vita.

30 Destiny (PS4, PS3)
Χωρίς κλήρωση

Απαιτεί: Level 5 profile

Η IGE προσφέρει 30 beta keys για το Destiny, 20 για PS4 και 10 για PS3. Μπείτε στην ομάδα του Destiny στην Community και γράψτε την λέξη PS4 ή PS3. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε Level 5 profile στο GameWorld. Τα beta keys δίνονται χωρίς κλήρωση. Θα δώσουμε 10+10 και άλλα 10 για PS4 θα δοθούν στο αποψινό live streaming στο Twitch.tv/gameworldgr.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης