Κατά την διάρκεια της Gamescom, η Sony παρουσίασε στη συνέντευξη τύπου της (με τη βοήθεια της Ubisoft) ένα νέο gameplay video για το Assassin’s Creed 4 στο οποίο μπορείτε να διακρίνετε την εξέλιξη μιας μάχης μεταξύ των πειρατών και ενός αντίπαλου στόλου.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωταγωνιστής Edward Kenway οδηγεί το πλοίο του στο στρατόπεδο των εχθρών με σκοπό να καταλάβει ένα οχυρό, ενώ το πλήρωμά του ετοιμάζεται για απόβαση. Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν τόσο πολύ την μάχη όπως και την προσπάθεια να ελέγξετε το πλοίο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα απ’ το παραπάνω βίντεο, η Ubisoft ανακοίνωσε αποκλειστικό περιεχόμενο για το Assassin’s Creed IV: Black Flag το οποίο θα περιλαμβάνεται μόνο στις εκδόσεις των PS3 και PS4 και το οποίο θα ακολουθεί την Aveline από το Assassin’s Creed 3: Liberation.

PS Vita Remote Play
To σημαντικότερο στοιχείο που αποκάλυψε η Ubisoft ήταν ότι το νέο Assassin’s Creed, όπως και τα περισσότερα games του PS4 θα υποστηρίζει τη λειτουργία Remote Play του PS Vita. Το γεγονός αυτό είναι πολύ θετικό καθώς πιθανότατα θα φέρει μεγαλύτερες πωλήσεις στην next-gen κονσόλα της Sony. Μην ξεχνάμε όμως ότι η λειτουργία remote play για τίτλους του PS3 έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν τόσο στο PS Vita, όσο και στο PSP, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αν και αυτό οφειλόταν κυρίως στην αρχιτεκτονική του PS3. Ελπίζουμε αυτή τη φορά την φορά τα πράγματα να είναι καλύτερα για την Sony.

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου για PS3, Xbox 360 και Wii U, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης για PC και τις next-gen κονσόλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη τύπου της Sony στην Gamescom και μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για περισσότερες ειδήσεις από την Κολωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης